Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 25 октября 2011 г.

Про виконання делегованих повноважень щодо дотримання законодавства в індивідуальному будівництві


КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА
РІШЕННЯ
XII (позачергової) сесії районної у місті  ради  VІ скликання

24 жовтня  2011 р.                                                                                         № 86

Про виконання делегованих      повноважень щодо дотримання законодавства в індивідуальному будівництві

Заслухавши інформацію завідувача сектору капітального та індивідуального будівництва Глухової Л. В., виконком районної у місті ради встановив:
Спеціалісти сектору капітального та індивідуального будівництва у своїй роботі керуються Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, Кодексом України про адміністративні правопорушення, Житловим кодексом України, Державними будівельними нормами України, рішенням Херсонської міської ради від 28.12.2010 року № 23 "Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів", рішенням X сесії міської ради VI скликання від 26.08.2011 №321 "Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 №23 "Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів", Законом України "Про регулювання містобудівної діяльності", постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 №461.
 Повною мірою виконуються повноваження, що стосуються питань будівництва індивідуального житла.
Згідно зі звітом на протязі 10 місяців 2011 року сектором капітального та індивідуального будівництва вирішено 206 питань громадян по справам будівництва, в тому числі видано:
-                             рішень щодо надання згоди на забудову земельних ділянок та отримання вихідних даних на проектування об’єктів містобудування 7 власникам,
-                            оформлено документів на 71 господарчу будівлю,
-                            погоджено прийняття до експлуатації закінчених будівництвом приватних житлових будинків (будівель) садибного типу, господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт 12 власникам,
-                            оформлено право власності на житлові будинки 7 власникам,
-                             оформлено право власності на житлові будинки з господарським будівлями, споруджені до 05 серпня 1992 року 4 забудовникам,
-                            поновлено документів 63 власникам,
-                            видано довідок про відсутність самовільного будівництва 15 власникам.

Постійно ведеться облік житлових будинків, здійснюється контроль за будівництвом. Спеціалісти сектору капітального та індивідуального будівництва приймають участь у судових засіданнях.
Відсутність у власників індивідуальних житлових будинків знань житлового законодавства та правил забудови, створює труднощі в роботі та виникнення кон­фліктів поміж співвласниками.

Враховуючи вищевикладене, виконком районної у місті ради
вирішив:
1.   Інформацію про виконання делегованих повноважень щодо дотримання законодавства в індивідуальному будівництві за 10 місяців 2011 року прийняти до відома.
2.   Завідувачу сектору капітального та індивідуального будівництва       Глуховій Л.В. посилити контроль за виконанням делегованих повноважень щодо дотримання законодавства в індивідуальному будівництві.
3.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренко Л.П. та на постійну комісію з питань індивідуального будівництва, об`єднань співвласників багатоквартирних будинків, благоустрою та охорони навколишнього середовища.



Голова районної у місті ради                                                                Л.Я. Третяк

Комментариев нет:

Отправить комментарий