Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

суббота, 18 мая 2013 г.

Піклуємося про людей



Піклуємося про людей

Здійснення оперативного контролю за своєчасною виплатою заробітної плати – одне з головних завдань роботи виконкому Комсомольської районної у місті Херсоні ради.
  З метою забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати спеціалісти відділу праці управління праці та соціального захисту населення постійно контролюють та щотижнево здійс­нюють моніторинг погашення заборгованості, проводять роботу з підприємствами - боржниками.
    Заборгованість із виплати заробітної плати у бюджетній сфері та на підприємствах сільського господарства відсутня.
    Згідно проведеного моніторингу у районі загальна сума невиплаченої заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях на 1 травня  2013 року становила 7726,5 тис. грн.
   Найбільша питома вага боргу із заробітної плати припадає на підприємства промисловості (69,3%), на підприємства, що надають колективні, громадські та особисті послуги (22,9%).
    У структурі загальної суми заборгованості найбільша її частина – 92,8 % - припадає на економічно-активні підприємства, решта – на підприємства-банкрути (7,2 %).
         Робота з керівниками підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, проводиться постійно. На 10 засіданнях районної тимчасової комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат     протягом  чотирьох місяців поточного року заслухано 20 керівників підприємств – боржників.
Усі керівники підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, попереджені про персональну відповідальність згідно законодавства.
У результаті проведеної роботи станом на 17.05.2013р погасили заборгованість  із заробітної плати  ТОВ Шкіряний завод „Платан ЛТД”, Державне підприємство „Херсонський завод суднового обладнання та суднової арматури”,Філія ПАТ „Судноплавна компанія Укррічфлот” завод ім.”Комінтерну”, Херсонське державне підприємство „Біологічна фабрика”, БУ№8 ”УКРГАЗБУД”.
         Робота з цього питання продовжується.



Заступник начальника управління
праці та соціального захисту
населення, завідувач відділу праці
Комсомольської районної у місті Херсон ради                                 Л.О.Соколова   

Комментариев нет:

Отправить комментарий