Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 26 марта 2012 г.

Рішення ХVІIІ (позачергової) сесії районної у місті ради VІ скликання - Про розгляд роботи з проведення уточнення персональних даних виборців


Комсомольська районна у місті Херсоні рада
                                                       РІШЕння
XVIII(позачергової)сесії районної у МІСТІ РАДИ VI скликання

     23 березня  2012                                                                               № 118

 Про розгляд роботи з
проведення уточнення
персональних даних виборців
 

Заслухавши інформацію завідувача відділу ведення Державного реєстру виборців, Смирнової О.І., районна у місті рада відмічає, що у своїй діяльності відділ керується Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний реєстр виборців», Указами Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України та Центральної виборчої комісії, розпорядженнями голови районної у місті ради, Положенням про відділ.
Рішенням ХVІ (позачергової) сесії Комсомольської районної у місті Херсоні ради V скликання  створено відділ ведення Державного реєстру виборців. Штатна чисельність працівників відділу складає 4 одиниці.
Автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система “Державний реєстр виборців” введена в постійну (промислову) експлуатацію 29 вересня 2009 року.
Згідно даних Державного реєстру виборців кількість виборців району на 1 березня 2012 року складає 96 740 виборців. Загальна кількість будинків у районі складає 11 300, розташованих на 321 вулиці (в тому числі на території Комишанської селищної ради).
Протягом поточного року до персональних даних 37 252 виборців внесено зміни.
Відділ постійно проводить візуальний контроль повноти та коректності бази даних Реєстру, виявлення можливих кратних включень через групування та співставлення даних виборців. Результатом проведеної роботи є перегляд близько 10 500 даних виборців.
Здійснюється уточнення персональних даних виборців за власною ініціативою відділу  для проведення візуального та автоматизованого контролю за коректністю даних виборців. Здійснено запити до органів, закладів, установ та організацій  щодо   11 349 осіб.  На  підставі  відповідей  до  Реєстру  внесено
7 628 змін до персональних даних виборців.
Шомісяця відділ здійснює поновлення бази даних Реєстру. Протягом минулого року до Реєстру внесено  14 356 змін до даних виборців.
За 2011 рік відділом опрацьовано 26 доручень Центральної виборчої комісії, на підставі яких знищено 865 записів кратних включень  (у 2010 році - 1838), що у 2,1 рази менше у порівнянні з 2010 роком. 
     Під час проведення проміжних виборів депутатів Комишанської селищної ради 15 травня 2011 року та проміжних виборів депутатів Комсомольської районної у місті ради в одномандатних мажоритарних округах №18 і №20 (чотири виборчі дільниці) відділом ведення виготовлено  у двох примірниках попередні та уточнені списки виборців для проведення голосування. Скарг від виборців під час підготовки та проведення голосування не надходило.
З метою реалізації в 2012 році повною мірою вимог Законів України “Про Державний реєстр виборців”, “Про вибори народних депутатів України” і проведення виборчої компанії в 2012 році до міськвиконкому направлено лист з проханням виділити додаткові кошти до районного у місті бюджету. Загальна сума витрат на проведення виборчої компанії відповідно до орієнтовного розрахунку складає 111 250 грн.
Лишається не вирішеним питання щодо забезпечення приміщення відділу однорубіжною системою пожежної сигналізації.
Робота щодо уточнення персональних даних виборців триває.
        Враховуючи викладене вище, районна у місті рада
 
                                  В И Р І Ш И Л А:

     1. Інформацію завідувача відділу ведення Державного реєстру виборців Смирнової О.І. про  розгляд роботи з проведення уточнення персональних даних виборців прийняти до відома.

     2. Продовжити  роботу з проведення  уточнення  персональних  даних виборців та підготовки і проведення виборчої компанії..
Відповідальний: завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців
Термін: протягом 2012 року

     3. Продовжити здійснення контролю за наданням органами, закладами, установами, організаціями інформації по періодичному поновленню персональних даних Реєстру.
Відповідальний: завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців
Термін: щомісяця протягом 2012 року

4.       Провести нараду-навчання з суб’єктами подання відомостей періодичного поновлення персональних даних Реєстру.
Відповідальний: завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців
Термін: квітень 2012 року
      5. Висвітлювати роботу відділу ведення Державного реєстру виборців у ЗМІ.
Відповідальний: завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців
Термін: протягом 2012 року

       6. Рішення V сесії  районної  у місті  ради  від 25 січня 2011 року №32 зняти з контролю як виконане.

      7. Контроль  за виконанням  даного рішення покласти на депутатську постійну комісію мандатну, з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та регулярної політики (В.І.Задніпренко), керуючого справами виконкому В.О.Рижкову.

 

Голова районної  у місті ради                                                         Л. Я. Третяк

Комментариев нет:

Отправить комментарий