Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 10 января 2013 г.

Проект рішення виконкому - Пропозиції до програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2013 рік по виробництву та реалізації в районі промислової та сільськогосподарської продукції



ПРОЕКТ
Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння
08 лютого 2013                                                               № ________


Пропозиції до програми соціально-економічного і культурного  розвитку  міста на 2013 рік по виробництву та реалізації в районі промислової та сільськогосподарської продукції



 
   

Відповідно статті 27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі наданих підприємствами даних  сформовано пропозиції до програми соціально-економічного  і культурного розвитку міста на 2013 рік  по виробництву і реалізації в районі   промислової та сільськогосподарської продукції .
    В  поточному році  в промисловому комплексі району планується утримати  обсяги виробництва  на рівні минулого року, що в грошовому виразі  складатиме 750,0млн.грн.
     В аграрному секторі планується використати під посів сільськогосподарських культур 3,2 тис. га ріллі. При сприятливих погодних умовах очікується отримати 4,8 тис. тонн зерна, 522 тонни насіння соняшника, 1,8 тис. тонн  картоплі, 4,6 тис. тонн овочевих культур.
В тваринницькій галузі поголів’я худоби та птиці сконцентровано у власності населення району.
     Виходячи з вищевикладеного, виконком районної у місті ради

вирішив:
     1. Схвалити пропозиції до програми соціально-економічного і культурного  розвитку  міста на 2013 рік по виробництву та реалізації в районі промислової та сільськогосподарської продукції та винести на розгляд чергової сесії районної у місті ради для затвердження.
     2. Керівникам підприємств рекомендувати:
         2.1. Прикласти зусиль щодо виконання  пропозицій  до програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2013 рік по виробництву і реалізації в районі промислової та сільськогосподарської продукції, інформувати відділ соціально-економічного розвитку та ринкових відносин виконкому про можливі зміни та причини, що до них призвели.
                                                                Щомісяця до 10 числа
2.2. З метою отримання запланованих урожаїв в 2013 році, провести підживлення посівів озимини та в повному обсязі використовувати орні землі.

                                                                    До 01.03.2013року

       2.3. Для збереження родючості ґрунтів та захисту навколишнього середовища, дотримуватися технології вирощування сільськогосподарських культур.
                                                                До початку збирання
     3. Відділу соціально-економічного розвитку та ринкових відносин    (Великих Л.В.) тримати на контролі хід виконання пропозицій  до програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2013 рік по виробництву і реалізації в районі промислової та сільськогосподарської продукції та вчасно інформувати керівництво району.

Протягом 2013  року

     4. Про хід виконання рішення заслухати на засіданні виконкому районної у місті ради по підсумкам роботи І півріччя 2013 року. 
                                                                           Серпень 2013 року

     5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.    

 

Голова районної у місті ради                                           Л. Я. Третяк


Керуючий справами                                                      В.О. Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий