Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 12 января 2012 г.

Проект рішення виконкому - Про виконання пропозицій та критичних зауважень, відмічених при звіті виконкому за 2011 рік, на ХІV сесії районної у місті ради VІ скликання


ПРОЕКТ

Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

10 лютого 2012 р.                                                                                              №


Про виконання пропозицій та  критичних зауважень, відмічених при звіті виконкому за 2011 рік,
на ХІV сесії районної у місті  ради VІ скликання 

            Відповідно до рішення Херсонської міської ради від  28.12.2010 р. № 23 „Про визначення обсягів і меж повноважень районних  у місті рад та їх виконавчих органів” та згідно рішення ХІV сесії районної у місті ради VІ скликання від 14.12.11 р. № 91 виконавчий комітет районної у місті ради розробив заходи для виконання пропозицій та з метою усунення критичних зауважень, відмічених на ХІV сесії районної у місті ради VІ скликання, виконком районної у місті ради   
вирішив:  
1.  Затвердити заходи щодо виконання пропозицій та критичних зауважень, відмічених на ХІV сесії районної у місті ради VІ скликання (додаються).
2.  Відповідальним забезпечити виконання зазначених заходів в установлені терміни. Про хід виконання заходів інформувати організаційно - контрольний відділ щоквартально до 1 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
3.  Організаційно - контрольному відділу контролювати та узагальнювати хід виконання зазначених заходів.
термін: лютий 2013 року
4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому Рижкову В.О.

Голова районної у місті ради                                                       Л. Я. Третяк

Керуючий справами виконкому                                               В.О. Рижкова
 



ЗАХОДИ

щодо виконання пропозицій та  критичних зауважень, відмічених при звіті виконкому за 2011 рік,

на ХІV сесії районної у місті  ради VІ скликання



п/п
Критичні зауваження,
пропозиції
Заходи щодо усунення
критичних зауважень
Термін
виконання
Відповідальний
1.      
В соціально-економічному розвитку району велику перешкоду в роботі завдають борги підприємств. Станом на 01.11.2011 р. недоїмка до Пенсійного фонду України складає 609,9 тис. грн.
Систематично здійснювати аналіз стану заборгованості до Пенсійного фонду України.
Заслуховувати на засіданнях комісії з питань наповнення бюджету керівників підприємств-боржників. В разі неявки та невиконання відповідних заходів по зменшенню заборгованості направляти листи до районної прокуратури.
протягом
2012року
Великих Л.В.
2.      
Заборгованість до бюджету станом на 01.11.2011 р. складає –  3,1 млн. грн.     
Заслуховувати керівників підприємств-боржників, на засіданнях комісії з питань наповнення бюджету. В разі неявки та невиконання відповідних заходів по зменшенню заборгованості направляти листи до районної прокуратури.
протягом
2012 року
Великих Л.В.
3.      
    Станом на 01.11.2011 р. заборгованість із заробітної плати складала 2874,2 тис. грн. Протягом 10 місяців вона збільшилася на 138,8 тис. грн. (5,1%).
Постійно проводити моніторинги виплати боргів із заробітної плати на підприємствах боржниках

протягом
2012року
Соколова Л.О.
4.      
Не виконано графік погашення заборгованості  із заробітної плати ДП ЦКБ «Ізумруд».
Керівника підприємства-боржника заслухати на засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій стипендій та інших соціальних виплат.
протягом
2012 року
Соколова Л.О.
5.      
Не виконано графік погашення заборгованості  із заробітної плати ТОВ «Гілея-Судосервіс».
Керівника підприємства-боржника заслухати на засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій стипендій та інших соціальних виплат.
протягом
2012 року
Соколова Л.О.
6.      
Не виконано графік погашення заборгованості  із заробітної плати ТОВ «Гілея-Механосервіс».
Керівника підприємства-боржника заслухати на засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій стипендій та інших соціальних виплат.
протягом
2012 року
Соколова Л.О.
7.      
Не виконано графік погашення заборгованості  із заробітної плати ЗАТ «РБУ-1».
Керівників підприємств-боржників заслухати на засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій стипендій та інших соціальних виплат.
протягом
2012 року
Соколова Л.О.
8.      
Згідно графіку не провели атестацію робочих місць: ТОВ Фірма «Нафта – ІМПЕКС, ЛТД», ППФ «Алькор», ДЗ «Херсонська обласна санітарно-підеміологічна станція», ЗАТ НВО «Синта».
Заслухати на засіданні виконкому районної у місті ради керівників підприємств з питання проведення атестації робочих місць.
І квартал
2012 року
Соколова Л.О
9.      
Незадовільний контроль за підрядним підприємством, який займається збиранням, вивозом та утилізацією твердих побутових відходів з сектору приватної забудови..
Щотижнево здійснювати ранкові об’їзди сектору приватної забудови щодо контролю за діяльністю підрядного підприємства ТОВ «Херсонавтокомунсервіс» з питання збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів в секторі приватної забудови. Залучати вищевказане підприємство до ліквідації стихійних звалищ сміття, які виникли на території району в приватному секторі.
протягом
2012 року
Цупіков О.М.
10.  
Проводиться недостатня робота з питання ініціювання створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Протягом 2012 року більш інтенсивно проводити консультативно-методичну допомогу щодо створень  ОСББ. згідно делегованих повноважень.
протягом
2012 року
Цупіков О.М.
11.  
6 протоколів працівниками міліції складені без точного з’ясування адреси проживання порушників і всі ці адміністративні протоколи були повернуті районному відділу внутрішніх справ міліції.
Провести навчання з працівниками органів внутрішніх справ району, служби ВБГО ВАТ «Херсонгаз», працівниками апарату щодо складання протоколів за порушення, які передбачають адміністративну відповідальність.
протягом
2012 року
Котюга Н.С.
12.  
Не на достатньому рівні проводиться робота щодо висвітлення в ЗМІ інформації сімейних цінностей, свідомого ставлення до сімейних обов’язків, сприяння та підтримку виховної функції сім’ї.
Активізувати протягом 2012 року висвітлення в засобах масової інформації питань соціально – правового захисту дітей.

протягом
2012 року
Зубенко В.Е.
13.  
У зв’язку зі зростом злочинності серед дітей, проводились недостатньо ефективні заходи  щодо профілактики та попередження злочинності, правопорушень, бездоглядності серед неповнолітніх.
Посилити взаємодію з відділом кримінальної міліції у справах дітей та з іншими органами виконавчої влади, а саме: кримінально-виконавчою інспекцією, слідчим ізолятором м. Херсона, Комишанською селищною радою, районним управлінням юстиції у м. Херсоні, загальноосвітніми школами, дитячими поліклініками району, головами органів самоорганізації населення з метою профілактики та попередження злочинності, правопорушень, бездоглядності серед неповнолітніх.
протягом
2012 року
Зубенко В.Е.





Керуючий справами виконкому                                     В.О.Рижкова 


Комментариев нет:

Отправить комментарий