Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 13 августа 2012 г.

Рішення виконкому - Про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

  10.08.2012р.                                                                                  № ______

Про організацію та проведення
оплачуваних громадських робіт

З метою виконання повноважень щодо організації оплачуваних громадських робіт, визначених рішенням Херсонської міської ради від 28.12.2010р. №23 « Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», керуючись статтями 41, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2008р. № 839, виконком районної у м. Херсоні ради 

                                                         ВИРІШИВ:

          1. Утворити в управлінні праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради з 03.09.2012року 3 тимчасових робочих місця для громадян, які зареєстровані в Херсонському міському центрі зайнятості як безробітні, з покладанням на них функцій щодо інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій.

          2. Управлінню праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради укласти договір з Херсонським міським центром зайнятості про спільну діяльність щодо організації в районі оплачуваних громадських робіт.
серпень 2012року
                                                                        
          3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради розробити плановий кошторис на проведення  оплачуваних громадських робіт  та надати його до  Херсонського міського центру зайнятості.
                                                                                                               серпень 2012року
        4.  Головному спеціалісту з кадрової роботи  (Жизнєвська І.В.) укладати строкові трудові договори з громадянами, направленими Херсонським міським центром зайнятості, на виконання оплачуваних громадських робіт.
                                                                                           Протягом строку дії договору

         

           5. Завідувачу відділу призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради         (Слюсар В.М.), головному спеціалісту з кадрової роботи  (Жизнєвська  І.В.), забезпечити контроль за використанням робочого часу громадянами, направленими Херсонським міським центром зайнятості  на виконання оплачуваних громадських робіт, та вести облік  робочого часу.
Протягом строку дії договору
  

           6.  Завідувачу відділу призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради         (Слюсар В.М.), розробити функціональні обов’язки для безробітних, які будуть  інформувати населення стосовно порядку отримання житлових субсидій.

  До 30.08.2012року

           7. Відділу бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні ради         забезпечити фінансування оплачуваних громадських робіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття згідно законодавства та укладеного договору.

                                                                                           Протягом строку дії договору


          8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради  Назаренка Л.П. та начальника управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті Херсоні  ради    Погорєлову Н.Г.




Голова районної у місті ради                                                            Л. Я. Третяк



Керуючий справами виконкому                                                        В.О.Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий