Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 20 сентября 2012 г.

Рішення виконкому - Про створення цільового фонду районної у місті ради «Створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона» на 2012 - 2013 роки та затвердження Положення про нього

КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ



14 вересня 2012 року № ________





Про створення цільового фонду

районної у місті ради «Створення і

розвиток інженерно-транспортної та

соціальної інфраструктури сектора

індивідуальної забудови Комсомольського

району м.Херсона» на 2012 - 2013 роки

та затвердження Положення про нього



З метою залучення коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови, враховуючи «Положення про пайову участь (внесок) забудовників у створенні і розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури сектору індивідуальної забудови району», на підставі рішення Херсонської міської ради від 28.12.2010 року №23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів», рішенням X сесії міської ради VI скликання від 26.08.2011 № 321 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», відповідно до статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та статті13 Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 59 "Про місцеве самоврядування в Україні» районна у місті рада



В И Р І Ш И Л А :



1. Створити цільовий фонд районної у місті ради «Створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона».

2. Затвердити Положення про цільовий фонд «Створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона» (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л.П.


Голова районної

у місті ради Л. Я. Третяк



Керуючий справами виконкому В.О. Рижкова

Затверджено


рішенням виконкому

від___________ №____



ПОЛОЖЕННЯ

про цільовий фонд районної у м.Херсоні ради «Створення і розвиток

інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона»



1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ



Цільовий фонд районної ради «Створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона» (далі – цільовий фонд) створюється з метою акумулювання коштів для подальшого фінансування заходів щодо розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови району.

Цільовий фонд створюється Комсомольською районною у м.Херсоні радою, є складовою частиною спеціального фонду районного у місті бюджету і використовується тільки за цільовим призначенням.

Умови формування та використання цільового фонду визначаються цим Положенням.

2. ЗАКОНОДАВЧА БАЗА

Цільовий фонд створений і діє відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 13 Бюджетного кодексу України, Господарського кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 року № 415 «Про визнання такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2007 року № 40 та пунктів 1, 2 і 4 постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 року № 772 та Положення про пайову участь (внесок) забудовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури індивідуального сектора забудови району».

3. ФОРМУВАННЯ ЦІЛЬОВОГО ФОНДУ

Дохідна частина цільового фонду формується за рахунок:

- пайової участі (внеску) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови району замовників, які здійснюють будівництво об’єктів містобудування на території сектору індивідуальної забудови району;

Розмір цільового фонду формується протягом бюджетного періоду у відповідності до укладених договорів. Структура видатків затверджується у складі районного бюджету окремим додатком.

Зарахування коштів здійснюється шляхом безготівкових розрахунків на рахунок спеціального фонду районного бюджету, відкритий виконавчим комітетом районної у м.Херсоні ради в Управлінні Державного казначейства у м.Херсоні.

Документи, що підтверджують факт сплати відрахувань до цільового фонду, є витяг з реєстру Управління Державного казначейства у м.Херсоні про надходження коштів до бюджету.

Невикористанні протягом року кошти цільового фонду вилученню не підлягають і переносяться на наступний бюджетний період.

4. ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ ЦІЛЬОВОГО ФОНДУ

Кошти цільового фонду використовуються виключно на створення і розвиток інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови району у напрямку, визначеному відповідним рішенням виконавчого комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради.

Видатки з цільового фонду обліковуються на рахунку районного бюджету за кодом бюджетної класифікації видатків 240900 «Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади».

5. БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ ЦІЛЬОВОГО ФОНДУ

Бухгалтерський облік фінансово-господарських операцій цільового фонду за напрямками використання коштів здійснюється виконавчим комітетом районної у м.Херсоні ради, згідно з чинним законодавством.

Оперативний облік надходжень до цільового фонду та використання його коштів здійснюється відділом бухгалтерського обліку та звітності виконкому районної у місті ради.

Річний звіт про надходження та використання коштів цільового фонду затверджується на пленарному засіданні районної у місті ради.

Звіт про використання коштів цільового фонду після його затвердження публікується у засобах масової інформації.

Контроль за використанням коштів цільового фонду здійснюють постійні комісії районної ради:

- з питань планування, бюджету та фінансів (Балабанова І. О.);

- з питань індивідуального будівництва, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, благоустрою та охорони навколишнього середовища (Глухова Л.В.).

6. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

Положення про цільовий фонд, а також зміни і доповнення до нього затверджуються районною радою.

Пропозиції про зміни і доповнення до Положення про цільовий фонд мають право вносити виконавчий комітет, постійні комісії та депутати районної ради.

Повноваження на укладення договорів про інвестиційний внесок у цільовий фонд надається голові районної у м.Херсоні ради.



Заступник голови районної                              Л. П. Назаренко

у м. Херсоні ради






Комментариев нет:

Отправить комментарий