Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 23 октября 2012 г.

Рішення виконкому - Про перегляд режиму роботи кафе «Акваріум»

КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

12 жовтня 2012 р.                                               № _______

Про перегляд режиму
роботи кафе «Акваріум»

Враховуючи численні скарги голів правління дачних кооперативів та садівничих товариств: „Садовод-1”, „Садовод-2”, „Жовтневе”, „Круглик”, „Корабел-2” на різні джерела шуму в нічний час, що створюються працівниками та відвідувачами кафе «Акваріум», неодноразові протоколи за статтею 182 частиною 1 КУпАП, на підставі статей 41,52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 24 Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму”, рішення ІII сесії міської ради VІ скликання від 28.12.10 № 23 „Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів”, рішення виконкому районної у місті ради від 08.06.2012р. №86 „Про порядок узгодження режиму роботи об’єктам торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування” та заслухавши інформацію „Про перегляд режиму роботи кафе «Акваріум», виконком районної у місті ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію „Про перегляд режиму роботи кафе «Акваріум» прийняти до відома.

2. Змінити попередній режим роботи кафе «Акваріум», розташованого по вул. М.Фортус, 3, що належить суб’єкту підприємницької діяльності - Білоковиленко С.П., і визначити з 08.00 до 22.00 години.

3. Вважати таким, що втратила чинність, дислокація, узгоджена виконкомом районної у місті ради від 15.06.2012року з цілодобовим режимом роботи.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника районної у місті ради Назаренка Л.П.

Голова районної
у місті ради Л.Я. Третяк

Керуючий справами виконкому В.О. Рижкова



Інформація про перегляд режиму роботи кафе „Акваріум”

Відповідно рішення виконкому районної у місті ради від 08.06.2012 р. №86 „Про порядок узгодження режиму роботи об’єктам торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування” проводиться робота по встановленню (за погодженням з власником) зручного для населення режиму роботи підприємств незалежно від форм власності. Керівник кафе „Акваріум” – Білоковиленко С.П. звернувся до виконкому з пакетом дозвільних документів для узгодження режиму роботи, 15.06.2012 року було узгоджено цілодобовий режим роботи закладу. При узгоджені режиму роботи кафе „Акваріум” з керівником закладу була проведена бесіда щодо дотримання тиші після 22 години. На бланку дислокації зазначено, що необхідно дотримуватися ст. 24 Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму”. Керівник своїм підписом підтвердив дотримання норм чинного законодавства.

В зв’язку з тим, що на протязі липня-серпня від голів дачних кооперативів та садівничих товариств: „Садовод-1”, „Садовод-2”, „Жовтневе”, „Круглик”, „Корабел-2” надходили скарги на різні джерела шуму в нічний час, що створюються працівниками та відвідувачами кафе «Акваріум», працівниками виконкому проведена відповідна робота. Для підтвердження фактів порушень 03.08.2012 року представники виконкому спільно з депутатом районної ради виїздили вночі на територію „Гідропарку”. На момент виїзду гучно грала музика і представники виконкому викликали працівників правоохоронних органів для фіксування факту порушення норм чинного законодавства.

Згідно отриманої інформації від правоохоронних органів повідомлено, що співробітниками Комсомольського РВ ХМУ УМВС України проводились перевірки стосовно роботи вище зазначеного закладу, за результатами яких було складено два протоколи за порушення тиші у громадських місцях та населених пунктах у нічний час за ст. 182 ч. 1 КУпАП, по одному з них адміністративною комісією винесено штраф у розмірі 255 грн., який сплачено в повному обсязі.

На підставі фактів порушень, виконком вважає доцільним обмежити режим роботи кафе до 22.00 години.

Завідувач відділу
соціально-економічного
розвитку та ринкових
відносин                                                                Л.В.Великих

Комментариев нет:

Отправить комментарий