Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 11 июня 2013 г.

У прокуратурі під головуванням прокурора Комсомольського району м. Херсона проведено міжвідомчу нараду керівників правоохоронних, органів місцевого самоврядування та закладів освіти





У прокуратурі під головуванням прокурора Комсомольського району м. Херсона проведено міжвідомчу нараду керівників правоохоронних, органів місцевого самоврядування та закладів освіти, на якій обговорено питання про стан охорони дитинства та реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту соціальний захист та всебічний розвиток, а також попередження поширеності правопорушень та шкідливих звичок серед дітей та підлітків на території району.
У заході взяли участь голова Комсомольської районної у місті Херсоні ради Третяк Л.Я., керівники служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, Комсомольського РВ ХМУ УМВС України в області Говорун О.В., відділу кримінальної міліції у справах дітей, державної виконавчої служби та представники закладів освіти району.
У вступному слові прокурор району зазначив, що охорона дитинства є стратегічним загальнонаціональним пріоритетом, при цьому уповноважені державні органи не приділяють належної уваги стану додержання вимог законодавства щодо охорони дитинства та реалізації прав дитини на охорону здоров’я, освіту соціальний захист та всебічний розвиток, а також попередження поширеності правопорушень та шкідливих звичок серед дітей та підлітків.
На нараді розглядались питання додержання прав і свобод дітей при організації харчування в навчальних закладах району, виконання законодавства щодо цільового використання батьками, опікунами та піклувальниками коштів, призначених дітям-інвалідам, стягнення аліментів з батьків, позбавлених прав, виконання судових рішень з цих питань, в тому числі на користь державних інтернатних закладів, де перебувають діти.
За підсумками засідання міжвідомчої наради з метою усунення виявлених порушень розроблено низку заходів, спрямованих на покращення ситуації у вказаній сфері.


Прокурор району
старший радник юстиції                                         Г. Маренчук



Комментариев нет:

Отправить комментарий