Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 10 октября 2013 г.

Проект рішення виконкому - Про стан розрахунків підприємств та організацій району з Пенсійним фондом України, з бюджетом, за спожиті енергоносії



                                                                                                                         ПРОЕКТ 

                                  Комсомольськ  районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння


08 листопада 2013 року                                                   № _____

Про стан розрахунків підприємств
та  організацій району з Пенсійним
фондом України, з бюджетом,
за спожиті енергоносії   

     Керуючись статтею 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком районної у місті  ради заслухав інформацію „Про хід розрахунків підприємств та організацій району з Пенсійним фондом України,, за спожиті енергоносії”  і відмічає, що:
     - заборгованість підприємств району до Пенсійного фонду України зі сплати страхових внесків та єдиного соціального  внеску станом на 01.09.2013 року  складає  2млн. 709 тис. грн.,  що на 1млн. 239 тис. грн. грн. більше в порівняні з початком року.    96,0 % (2 млн.600тис.грн.) від загального боргу – це  борги  семи підприємств з безнадійним статусом боргу, яких об’явлено банкрутами, або порушено справу про банкрутство;                                                                                                                                                                                                                                                 
     - заборгованість за природний газ станом на 12.09.2013року становить         1млн.960 тис. грн.   97% (1млн.905тис.грн.) від загальної заборгованості складає борг ПАТ Таврійська будівельна компанія Це борг минулих років, поточні борги сплачуються регулярно. Планують взяти кредит в банку, що дасть змогу  частково розрахуватися з заборгованістю за газ.

     На засіданнях районних комісій з питань наповнення бюджету та з питань розрахунків за спожиті енергоносії керівників підприємств попереджено про персональну відповідальність за нарощення боргів.
     В результаті проведеної спільної роботи повністю розрахувались з боргами:
   - до Пенсійного фонду України –п’ять підприємств на суму -1млн.829 тис. грн. ;
   - за спожитий газ  розрахувались три підприємства на суму 275,0 тис. грн. і зменшило заборгованість одне підприємство на суму -54,7тис.грн.

 
     Враховуючи зазначене, виконком районної у місті ради
вирішив:
     1. Інформацію “Про хід розрахунків підприємств та організацій району з Пенсійним фондом України,  за спожиті енергоносії ” прийняти до відома (додається).
     2. Відділу соціально-економічного розвитку та ринкових відносин                 (Великих Л.В.) продовжувати роботу з керівниками підприємств і організацій району по погашенню заборгованості до Пенсійного фонду України, за спожиті енергоносії.
   Постійно

     3. Рекомендувати   :
     3.1.Управлінню Пенсійного фонду України в м. Херсоні (Рукавішні-       ковій О.О.) за даними звітності платників та результатами перевірок інформувати виконком Комсомольської районної у м. Херсоні ради про підприємства, установи та організації, які мають заборгованість до Пенсійного фонду;
      3.2.ПАТ „Херсонгаз” (Зангієву А.Г.) надавати інформацію виконкому  Комсомольській районній у м. Херсоні ради по підприємствам, установам  та організаціям  Комсомольського району м. Херсона, які мають заборгованість перед ПАТ „Херсонгаз”.

                                                                                             Щомісячно до 10  числа

     4. Рішення виконкому районної у місті ради від  09 квітня 2012 року №161   „Про стан розрахунків підприємств і  організацій району з Пенсійним   фондом України, з бюджетом усіх рівнів,  за спожиті енергоносії” зняти з контролю, як виконане.

     5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.гр. Савицька Людмила Олексіївна просить призначити її опікуном малолітнього онуки Савицького Станіслава Андрійовича, 08.05.1996 року народження. Мати дитини Савицька С. В. знаходиться у розшуку;

 

Голова районної
у місті ради                                                                                                          Л.Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                                                                        В.О. Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий