Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 11 февраля 2016 г.

РІШЕННЯ V сесії районної у місті ради VІІ скликання - Про звернення до голови Херсонської міської ради щодо перейменування Комсомольського району міста Херсона та вулиці імені Павлика Морозова відповідно до Закону України "Про засудження комуністичного та націонал- соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".



КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

                      РІШЕННЯ

V сесії районної у місті ради  VІІ скликання

04 лютого 2016                                                                                   № 22

Про звернення до голови
Херсонської міської ради
щодо перейменування
Комсомольського району міста
Херсона та вулиці імені Павлика
Морозова відповідно до Закону
України  "Про засудження
комуністичного та націонал-
соціалістичного (нацистського)
тоталітарних режимів в Україні
та заборону пропаганди
їхньої символіки".


          Відповідно до Закону України  "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки",  статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні та згідно статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», районна у місті рада
                                                   В И Р І Ш И Л А :
     1. Направити звернення голові Херсонської міської ради (звернення додається).     
     2. Заступнику голови районної у місті ради Сіневу В.Б. проінформувати  депутатів районної у місті ради про результати вирішення даного питання.





Голова районної у місті ради                                                          Н. Чорненька

затверджено рішенням
№ 22 від 04.02.2016
V сесії VІІ скликання

ЗВЕРНЕННЯ
ДО ХЕРСОНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Шановний Володимире Васильовичу !
                
          На виконання Закону України " Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" депутати Комсомольської районної у місті Херсоні ради та виконавчий комітет провели обговорення серед мешканців району, громадських організацій, підприємств, установ щодо зміни назви району.
        Колектив КЗ „Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних" на своїх зборах запропонував перейменувати Комсомольський район на Покровський  у місті Херсоні.
     Також  до голови районної у місті ради надійшли звернення від приватного акціонерного товариства "Херсонський нафтопереробний завод", громадського об'єднання "Херсонська січ", церков та релігійних організацій району щодо підтримки даної назви району.
        Пропозиції, які надійшли від  мешканців району стосовно  назв: Корабельний, Кошовий, Індустріальний, Промисловий набрали меншу кількість голосів.
         Мешканці висловили думку, що недоцільно надавати назву Корабельний, повторюючи назву одного з мікрорайонів, розташованих на території району, беручи до уваги, що до його складу входять ще мікрорайони Шуменський та  Житлоселище.
        На наш погляд назва Покровський у місті Херсоні район об'єднає ментально та  духовно всіх мешканців району.
        Просимо Вас врахувати пропозиції депутатів, мешканців району щодо перейменування вулиці Павлика Морозова на вулицю Ігоря Шпака, який загинув у зоні АТО, відстоюючи  цілісність нашої країни.
       Указом Президента України № 365/2015 від 28.06.2015 за особисту мужність та героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальній цілісності України, вірність військової присязі під час проведення АТО  АТО Ігор Шпак посмертно нагороджений орденом «За мужність ІІ ступеню». Ім’я Херсонського героя внесено до книги пам’яті загиблих за Україну і повинно бути увіковічено і не забуто.
         Просимо при прийнятті рішень врахувати пропозиції громадськості району.


З повагою    
депутати Комсомольської
районної у місті Херсоні
ради VII скликання

Комментариев нет:

Отправить комментарий