Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 12 августа 2011 г.

Рішення виконкому - Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку по виробництву та реалізації промислової продукції за підсумками роботи І півріччя 2011 року


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

12 серпня 2011 року                                                              № ______


Про хід виконання
Програми соціально-економічного
розвитку по виробництву та
реалізації промислової продукції
по підсумкам роботи І півріччя 2011 року


     Керуючись статтями 41, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконком районної у місті ради розглянув хід виконання Програми соціально-економічного розвитку по виробництву та реалізації промислової продукції по підсумкам роботи І півріччя 2011 року (далі - Програма) і відмічає, що обсяг реалізованої в першому півріччі поточного року промислової продукції становив 407,3 млн. грн., що складає 80,5 відсотка від Програми. Невиконання Програми відбулося через нестабільне економічне становище в країні, в результаті чого обсяги виробництва та реалізації продукції суттєво зменшились в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Тільки в машинобудівній галузі, до якої входять і суднобудівні підприємства, обсяги зменшено майже в 2 рази. Більшість підприємств працюють по скороченому графіку. Станом на 01 липня в районі зареєстровано 54-и промислових підприємства, з них не працювало  16-ть підприємств.
     Враховуючи вищевикладене, виконком районної у місті ради
вирішив:
1. Інформацію “Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку по виробництву та реалізації промислової продукції по підсумкам роботи  І півріччя 2011 року ” прийняти до відома (додається).
     2.Рекомендувати керівникам промислових підприємств надати до виконкому районної у місті ради прогнозну інформацію щодо виконання річної Програми.
                                                                                 До 01 листопада 2011 року

3. Відділу соціально-економічного розвитку та ринкових відносин  (Великих Л.В.):
     3.1. Проводити щоквартальний аналіз основних показників господарської діяльності промислових підприємств району.
                                                                            До 25 числа наступного за
                                                                           кварталом місяця

     3.2. Інформацію про хід виконання розділу по виробництву і реалізації промислової продукції Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками роботи І півріччя 2011 року винести на розгляд чергової сесії районної у місті ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Голова районної
у місті ради                                                  Л.Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                  В.О. Рижкова







Інформація
про виконання Програми соціально-економічного
розвитку по виробництву та реалізації промислової продукції
по підсумкам роботи І півріччя 2011 року

         В першому півріччі поточного року з 54-х промислових підприємств, що зареєстровано в Комсомольському районі, працювало 38-м, серед яких більшість працюють по скороченому графіку. Згідно Програми соціально-економічного розвитку по виробництву і реалізації промислової продукції на 2011 рік (далі – Програма), затвердженої рішенням сесії районної у місті ради від 06.04.2011р. №43, було заплановано в першому півріччі поточного року випустити і реалізувати товарної продукції на суму 506,2 млн. грн. Відповідно даним Головного управління статистики в Херсонській області обсяги реалізованої продукції за шість місяців 2011 року складають 407,3 млн. грн. Програму півріччя виконано на 80,5%. Невиконання Програми відбулося через нестабільне економічне становище в країні, в результаті чого обсяги виробництва та реалізації продукції суттєво зменшились в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Тільки в машинобудівній галузі, до якої входять і суднобудівні підприємства, обсяги зменшено майже в 2 рази. Збільшення обсягів виробництва в галузі досягнуто тільки в виробництві сталі без напівфабрикатів та вузлів і деталей до автомобілів.
     Виконали завдання півріччя 6-ть підприємств галузі:
·        ТОВ "Столична судноплавна компанія" Херсонська філія;
·        Херсонський ССЗ ім. Комінтерну - Філія АСК  "Укррічфлот";
·        ЗАТ "САДА";
·        ТОВ "Херсонський автозбиральний завод "Анто-Рус";
·        ТОВ "Южный меридиан";
·        ДП "Дніпро - напівпровідники" ВАТ "Компанія Дніпро".
 Станом на 01.07.2011року не ведуть господарську діяльність чотири підприємства:
·        ВАТ „Херсонський судноремонтний завод ім. Куйбишева”;
·        ТОВ "Херсонський автозбиральний завод "Анто-Рус";
·        ЗАТ "УВТК";
·        ТОВ "Віпос".
     Обсяги реалізації продукції трьох підприємств хімічної галузі залишаються на рівні минулого року. Виконали завдання першого півріччя працівники Херсонського державного підприємства – біологічна фабрика.
     Обсяги виробництва і реалізації підприємств металургійної галузі залишаються на рівні аналогічного періоду минулого року. Програму першого півріччя  ТОВ " Механічний завод " виконано на 91,0%.
     В легкій промисловості функціонує три підприємства, де забезпечено виконання Програми першого півріччя по галузі в повному обсязі за рахунок продуктивної праці ТОВ Шкірзавод "Платан ЛТД". Не працює з вересня 2010 року ТОВ „Лотос” через проблему з сировиною.
     Складне становище на підприємствах харчової промисловості.      З початку року не запрацювало ТОВ "Фірма "Енергія", яке планувало реалізувати товарної продукції в першому півріччі на суму 25,0 тис. грн (виробляло майонез, гірчицю, оцет).
Проблемна ситуація з виловом риби у ТОВ „Святослав”.
     В галузі „Виробництво інших неметалевих мінеральних виробів, будівельних матеріалів” спостерігається збільшення обсягів виробництва вапняка і вапна непогашеного.
    В цілому по галузі простежується незначне зменшення обсягів реалізації товарної продукції відносно Програми.
   В поліграфічній галузі спостерігається зростання виробництва календарів. В цілому по галузі обсяги виробництва залишаються на рівні аналогічного періоду минулого року.
     Виконком районної у місті ради працює в тісному контакті з підприємствами, проводить щоквартальний аналіз господарської діяльності підприємств.

      
Завідувач відділу соціально-економічного
розвитку та ринкових відносин                                                     Л.В.Великих
    

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий