Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 31 августа 2011 г.

Про хід виконання розділу по виробництву і реалізації промислової продукції Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками роботи І півріччя 2011 року


КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

РІШЕННЯ

Х СЕСІЇ РАЙОННОЇ У МІСТІ РАДИ VI СКЛИКАННЯ


 30 серпня  2011                                                                                           № _____

Про хід виконання розділу
по виробництву і реалізації
промислової продукції Програми
соціально-економічного розвитку
району за підсумками роботи
І півріччя 2011 року

     Керуючись статтями 41, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні районна у місті рада розглянула хід виконання розділу по виробництву і реалізації промислової продукції Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками роботи І півріччя 2011 року (далі - Програма) і відмічає, що обсяг реалізованої в першому півріччі поточного року промислової продукції становив 407,3 млн. грн., що складає 80,5 відсотка від Програми. Невиконання Програми відбулося через нестабільне економічне становище в країні, в результаті чого обсяги виробництва та реалізації продукції суттєво зменшились в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
    Тільки в машинобудівній галузі, до якої входять і суднобудівні підприємства, обсяги зменшено майже в 2 рази. Більшість підприємств працюють по скороченому графіку. Станом на 01.01.2011р. в районі зареєстровано 54-и промислових підприємства, з них не працювало протягом поточного року  16-ть підприємств.
     Виходячи з вищевикладеного, районна  у місті рада

вирішила:

1. Інформацію “ Про хід виконання розділу по виробництву і реалізації промислової продукції Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками роботи І півріччя 2011 року ” прийняти до відома (додається).
2.Рекомендувати керівникам промислових підприємств надати до виконкому районної у місті ради прогнозну інформацію щодо виконання річної Програми.

                                                                                     До 01 листопада 2011 року
3. Відділу соціально-економічного розвитку та ринкових відносин              (Великих Л.В.) проводити щоквартальний аналіз основних показників господарської діяльності промислових підприємств району.

                                                                           До 25 числа наступного за
                                                                           кварталом місяця

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань сприяння розвитку підприємств та агропромислового комплексу району, підприємницької діяльності та охорони праці ( Буба М.С.) та на голову районної у місті ради.

     Голова районної у місті ради                                           Л. Я. Третяк

Комментариев нет:

Отправить комментарий