Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 12 августа 2011 г.

Інформація про проведення наради з головами правлінь ОСББ, ЖБК, відомчих будинків та з головами органів самоорганізації населення Комсомольського району.


З метою поліпшення загального стану та благоустрою району, залучення широких верств населення до благоустрою, озеленення і приведення в належний санітарний стан територій, керуючись ст. 41 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” виконкомом проведено 04 та 11 серпня поточного року наради з головами правлінь ОСББ, ЖБК, відомчих будинків та з головами органів самоорганізації населення Комсомольського району. Були запрошені представники МКП «Херсонтеплоенерго , ВАТ «Херсонгаз».
Розглядались питання:
-                           щодо благоустрою, озеленення і приведення в належний санітарний стан територій району,
-                           переносу газових труб з балконів багатоповерхових будинків та графіків проведення ПТО,
-                           про підготовку житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2011-2012 років,
-                           проведення конкурсу «Моя квітуча оселя» на краще оформлення квітами балконів, прибудинкової території багатоповерхових будинків та сектора приватної забудови,
-                           щодо організації урочистої церемонії підняття державних прапорів на будівлях Комсомольського району у зв’язку з Днем Державного Прапора України (23 серпня).
Також присутні були проінформовані щодо проходження конкурсу «На кращий дім, двір, вулицю» і «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків з утримання житлового фонду та прибудинкової території». Розглядалися пропозицій голів органів самоорганізації населення і керівників ОСББ щодо визначення кандидатур переможців конкурсів.



Заступник голови
районної у місті ради                                                         Л.П.Назаренко

Комментариев нет:

Отправить комментарий