Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 16 декабря 2011 г.

Рішення виконкому - Про бронювання робочих місць на підприємствах


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

 09 грудня 2011 року                                                                № _______


Про бронювання робочих місць на підприємствах,
в установах та організаціях Комсомольського
району м. Херсона для окремих категорій громадян,
які потребують соціального захисту на 2012 рік      

            Згідно зі статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про зайнятість населення» держава забезпечує надання додаткових гарантій щодо працевлаштування працездатних громадян у працездатному віці, які потребують соціального захисту і не здатні на рівні конкурувати на ринку праці шляхом бронювання робочих місць на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності та організаційних форм з чисельністю працюючих понад 20 осіб для бронювання ними до 5 відсотків загальної кількості робочих місць, у тому числі з гнучкими формами зайнятості. До цих категорій належать:
-         жінки, які мають дітей віком до шести років;
-         одинокі матері, які мають дітей віком до чотирнадцяти років або дітей інвалідів;
-         молодь, яка закінчила або припинила навчання у середніх загальноосвітніх школах, вищих та професійно-технічних закладах освіти, звільнилася зі строкової або альтернативної служби і якій надається перше робоче місце;
-         діти (сироти), які залишились без піклування батьків, а також особи, яким виповнилося п’ятнадцять років і які за згодою одного з батьків або особи, яка їх замінює, можуть, як виняток, прийматися на роботу;
-         особи передпенсійного віку;
-         особи, звільнені після відбуття покарання або примусового лікування.
На виконання названих законів України, пропозицій підприємств, установ та організацій усіх форм власності та листів Херсонського міського центру зайнятості від 28.11.2011 року № 05-10/5874, №05-10/5879 виконком районної у місті ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити на 2012 рік броню у межах 5 відсотків загальної кількості робочих місць з чисельністю працюючих понад 20 осіб для працевлаштування за направленням міського центру зайнятості громадян, які потребують соціального захисту у кількості 8 робочих місць (перелік додається).
2. Херсонському міському центру зайнятості (Дубовік Н.Г.) в двотижневий термін довести до відома підприємств встановлену квоту. У разі скорочення чисельності штату працівників підприємств у розмірі, що перевищує встановлену квоту, зменшити її.
3. Херсонському міському центру зайнятості (Дубовік Н.Г.),відділу праці управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті ради (Соколова Л.О.) постійно протягом 2012року контролювати підприємства щодо бронювання робочих місць.
         4. Зняти бронь у кількості 1 робочого місця на ТОВ «Агро-Союз-Херсон» на 2011рік, затверджену рішенням Комсомольської районної у місті ради від 10.12.2010 року №203  «Про бронювання робочих місць на підприємствах, в установах та організаціях Комсомольського району м. Херсона для окремих категорій громадян, які потребують соціального захисту», у зв’язку із зменшенням чисельності штатних працівників.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л. П. та начальника управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у місті ради Погорєлову Н.Г.


Голова районної у місті
ради                                                                                            Л.Я.Третяк


Керуючий справами
виконкому                                                                                  В.О.Рижкова


Комментариев нет:

Отправить комментарий