Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 16 декабря 2011 г.

Рішення ХІV сесії районної у місті ради VІ скликання - Про хід виконання районної програми громадських формувань з охорони правопорядку в районі у 2011 році


КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА
                             РІШЕННЯ
XIV сесії районної у місті  ради  VІ скликання


 14 грудень  2011                                                                                             92

Про хід виконання районної програми громадських формувань з охорони     правопорядку в районі у 2011 році


     Заслухавши інформацію завідувача юридичного відділу виконкому Щепеліна І.Г. „Про хід виконання програми  про діяльність громадських формувань з охорони громадського правопорядку в районі за 2011  рік” ( надалі – Програма), затвердженої рішенням районної у місті ради № 40 від 06.04.2011 року районна у місті ради відмічає, що Програма виконувалась згідно районної програми  громадських формувань з охорони правопорядку в районі на 2011 - 2015 роки  розробленої відповідно до Закону України “Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону” (надалі – Закон) та згідно  рішення  ІІІ сесії міської ради VI скликання від 28.12. 2010 р.  № 23 " Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів". Згідно вищевказаної Програми та на підставі  ст. 6 Закону станом на листопад 2011 року виконавчим комітетом районної у місті ради зареєстровані наступні громадські формування  :
- громадське формування Скіф, зареєстровано рішенням виконкому
№ 136 від 09.12.2005 року.;
- громадське формуванняБудинок, зареєстровано рішенням виконкому № 172 від 11.12.2009 року.;
          Згідно статті 9 Закону України Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону ( надалі – Закон ), основним завданням громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону у сфері охорони громадського порядку є надання допомоги органам внутрішніх справ  у забезпеченні порядку і громадської безпеки, запобігання адміністративним проступкам і злочинам. Відповідно до статті 11 Закону громадські формування проводять свою діяльність під контролем органів внутрішніх справ.
      Виконавчий комітет постійно надає допомогу зареєстрованим громадським формуванням у їх діяльності. З метою  подальшого створення громадських формувань з охорони правопорядку в районі проводиться розяснювальна робота серед мешканців району , які звертаються з цього приводу.
      Керуючись ст. 41 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні  районна у місті  рада

                                               В И Р І Ш И Л А :

1. Інформацію про виконання районної програми громадських формувань з    охорони правопорядку в районі у  2011 році  прийняти до відома.

2.Зазначити, що виконкомом районної у місті ради проводиться необхідна робота щодо забезпечення реалізації районної програми громадських формувань з охорони правопорядку згідно Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" та вважати цю роботу задовільною.


     3.Про хід виконання Програми інформувати районну раду у ІV кварталі
2012 року. Відповідальний: завідувач юридичним відділом І. Г. Щепелін.


4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної  у місті ради Кравченка Ю. П. та постійну мандатну комісію з питань депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку та регуляторної політики (Задніпренко В. І.).




Голова районної у місті ради                                                     Л. Я. Третяк



Комментариев нет:

Отправить комментарий