Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 30 августа 2013 г.

Скажемо «НІ» стихійній торгівлі



Скажемо «НІ» стихійній торгівлі
Щороку з настанням сезонної торгівлі до Херсону з’їжджаються мешканці приміських сіл, які торгують власною сільськогосподарською продукцією: молоком та виробами з молока, свіжою рибою, м'ясом, овочами та фруктами. Зазвичай, на ринки торгуючі йти відмовляються, тому що  необхідно обов’язково проходити дослідження якості продукції в лабораторіях ринків. Тому розміщують  продукти харчування прямо на землі, асфальті, на зеленій зоні використовуючи при цьому ящики,  газети які служать прилавками і захаращуючи при цьому вулиці району.
       Виконком Комсомольської районної ради звертається до всіх торгуючих здійснювати торгівлю у спеціально відведених для цього місцях або на ринках району, які розташовуються за наступними адресами:
      - Мікрорайон «Шуменський», вул. Лавреньова, 17б;
     - Мікрорайон «Житлоселище», вул. Комкова, 77а  ;
     - Мікрорайон «Острів», вул. Патона, 8.
        Дирекція ринків готова надати місця для торгуючих власною продукцією.
Варто зазначити, що за торгівлю в невстановлених місцях передбачається штраф від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі, а за торгівлю з рук у невстановлених місцях промисловими товарами – штраф від шести до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.
      Відповідно розпорядження міського голови від 22.03.2013р. №252р „Про створення робочої групи з упорядкування дрібно роздрібної торгівлі, ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі, контролю за станом благоустрою в м. Херсоні” щотижнево на території Комсомольського району проводяться рейди по ліквідації „стихійної” торгівлі. В результаті проведеної роботи в серпні поточного року робочою групою було складено 11 адміністративних протоколи.
Шановні покупці  купуючи товар з землі без документів, які засвідчують його якість та безпечність, ви ризикуєте власним здоров’ям та здоров’ям своїх близьких. Будьте пильними та купуйте якісні продукти харчування!

У разі виявлення фактів несанкціонованої торгівлі звертайтесь за телефонами:
22-31-10, 26-47-26
Завідувач відділу соціально- економічного
розвитку та ринкових відносин                                           Л.В.Великих

Комментариев нет:

Отправить комментарий