Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 16 августа 2013 г.

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації Комсомольського району м. Херсона



Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки
і надзвичайних ситуації Комсомольського району м. Херсона

         15 серпня 2013 року під головуванням Кравченко Ю.П., голови комісії з питань  ТЕБ і НС, заступника голови Комсомольської районної у місті Херсоні ради відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації Комсомольського району м. Херсона.
         На засіданні комісії були розглянуті питання:
1.    Про перелік потенційно небезпечних об’єктів району.
2.    Про влаштування на потенційно-небезпечних об’єктах та об’єктах підвищеної небезпеки, хімічно-небезпечних об’єктах систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.
3.    Про стан роботи з укладання потенційно-небезпечними  об’єктами району договорів з державною аварійно-рятувальною службою на постійне обслуговування.
4.    Про причини виникнення надзвичайних подій на водних об’єктах та визначення додаткових заходів щодо попередження загибелі людей та підвищення безпеки на воді.
5.    Про приведення закладів освіти району в належний протипожежний стан перед початком нового навчального року.
6.     Про стан роботи щодо створення і використання об’єктових матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків.
7.    Про заходи щодо запобігання аваріям та нещасним випадкам, пов’язаним з використанням побутових газових балонів.

Під час засідання комісії була приділена особлива увага паспортизації об’єктів, які визначені як потенційно небезпечні, відпрацюванню комплексу заходів виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій, а також питання оповіщення працюючого персоналу та населення у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Особлива увага звернута на підготовку та приведення закладів освіти району до належного протипожежного стану перед початком навчального року.
У  навчальних закладах, які розташовані на території Комсомольського району перезаряджено вогнегасники; дообладнано пожежні щити; поновлено на  фасаді будівлі адресний  вказівник з назвою вулиці та номером будівлі освітлення у темний час.
Спеціалізованою організацією  проведено заміри  контурів заземлення та опору ізоляції та видано відповідні акти.

         Ці та інші питання попередження надзвичайних ситуації знаходяться на постійному контролі районної комісії з питань ТЕБ і НС та Комсомольського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Херсонській області.



Комментариев нет:

Отправить комментарий