Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 29 октября 2014 г.

Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення



       Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення

        На виконання п.2.2 рішення виконавчого комітету Херсонської міської ради від 18.06.2013року №148 „Про затвердження оновленого складу робочих груп з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів” з метою збільшення чисельності працюючих і мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів районною робочою групою з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів у жовтні 2014року проведено:

01 жовтня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 7 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Дрижак О.А., ФОП  Моргун І.О., ФОП Азізян Ю.А., ФОП Лебідь І.В., ТОВ Супермаркет „Україна” (магазин), ТОВ Супермаркет „Україна” (кафе), ПП „Южноукраїнська фармацевтична компанія” – порушень не виявлено.
08 жовтня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 7 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Кузьомка М.В., ФОП Іванова С.Б., ФОП Дубувенко І.М., ФОП Грабенко В.В., ФОП Чертилін К.Р., ФОП Омельчук М.І., ФОП Загороднова Н.О. – порушень не виявлено.
15 жовтня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 12 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Буціор О.С., ФОП Нагорна Н.В., ФОП Юдіна І.І., ФОП  Толошний Ю.П., ФОП  Стороженко М.М., ФОП Пранько Л.П., ФОП Татаровська О.С., ФОП Савенко Л.А., ФОП Сокол С.Р., ФОП Капошилін Ф.С., Повне товариство „Ломбард Синдикат – Плюс” „Гульцов та Компанія”, ФОП Дан В.В. – виявлено 2-х неоформлених працівників.
22 жовтня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 12 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Сидоренко Т.В., ФОП Чеснок М.О., ФОП Сердюк А.П., ФОП Ніколаєнко Н.Г., ФОП Лаврик Н.В., ФОП Чернявський А.В., ФОП Панков О.В., ФОП Мясковська В.М., ФОП Мясковська М.Є., ТОВ „Авіс - Фарма”, ФОП Солдатська Н.В., ФОП Чечет А.М. – виявлено 3-х неоформлених працівників, 2-х із них працевлаштовано, одного із них працевлаштовано у попередні роки.
28 жовтня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 12 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Арнаутов І.В., ФОП Чеснок М.О., ФОП Сердюк І.М., ФОП Гайдук В.В., ФОП Остапчук В.М, ФОП Пінчук О.В., ФОП Остапчук В.М, ФОП  Швець А.П., ФОП Ключко А.А., ФОП Іванченко Г.П., ФОП Баздирева С.В., П П  „Еліт Фарма” – виявлено 3-х неоформлених працівників.
         Всього станом на 01.11.2014 року робочою групою:
-         проведено 40 рейдів;
-         обстежено 292 суб’єктів господарювання.
На 24 суб’єктах підприємницької діяльності виявлено 35 неоформлених працівників. Із них 22 особи працевлаштовано згідно законодавства, у тому числі 5-х у попередні роки.
Крім того, Територіальною державною інспекцією з питань праці у Херсонській області перевірено 7 фізичних осіб підприємців:
-         ФОП Вакуленко С.О. – направлено лист від 15.04.2014р.№21-01-11/683 до Комсомольського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області, щодо ухилення підприємця від перевірки та надання відповідних документів;
-         ФОП Гндолян А.С.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП;
-         ФОП Саєвець І.П.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Нікітенко О.О.- найманих працівників не має.
-         ФОП Пуля О.О.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Татли Осман – внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Ярова О.В. – внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Вальчук О.В., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
-         ФОП Сидякіна С.І., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
-         ФОП Обідець С.Л., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
Державною податковою інспекцією у м. Херсоні Головного управління Міндоходів у Херсонській області перевірено:
- ФОП Вакуленко О.В., за результатами перевірки складено акт від 31.03.2014р. № 26/21-03-17-02/2432114435 про виявлення неоформленого працівника Базилевої О.В.  та застосовано штрафні (фінансові) санкції.
- ФОП Вальчук О.В., за  результатами перевірки складено акт від 07.08.2014р. № 68/21-03-17-02/3268613690.
- ФОП Обідець С.Л., за  результатами перевірки встановлено, що діяльність здійснює  ФОП Обідець С.Л.
- ФОП Сидякіна С.І., під час виходу з метою проведення фактичної перевірки платника подадків встановлено, що зазначена господарська одиниця зачинена і не працює.  
   Робота з даного питання продовжується.



 Заступник начальника управління
праці та соціального захисту
населення, завідувач відділу праці
Комсомольської районної у місті Херсон ради                                                       Л.О.Соколова





























  


Комментариев нет:

Отправить комментарий