Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 9 сентября 2011 г.

Про здійснення контролю за цільовим використанням коштів спрямованих на виплату державних допомог згідно Положення про головного державного соціального інспектора та державного соціального інспектора


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

09 вересня 2011 року                                                            № ________

Про здійснення контролю за цільовим
використанням коштів спрямованих на
виплату державних допомог згідно
Положення про головного державного
соціального інспектора та державного
соціального інспектора

      Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Погорєлової Н.Г., виконком районної у місті ради відмічає, що здійснення контролю за правильністю надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми, житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива та інших соціальних і компенсаційних виплат, цільовим використанням коштів державного бюджету проводиться у відповідності з чинним законодавством. 
      Відповідно до положення про головного державного соціального інспектора та державного соціального інспектора затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2004 р. № 1098 за сім місяців 2011 року перевірено достовірність та повноту інформації про доходи і майновий стан осіб, які входять до складу сім’ї шляхом запитів до органів державної податкової служби, Державтоінспекції, бюро технічної інвентаризації, за місцем роботи осіб, що звернулись за призначенням державної соціальної допомоги  та житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива 542 сім`ї. Виявлено 47 випадків неповної чи недостовірної інформації.
      Проведено 786 вибіркових перевірок особових справ одержувачів державної соціальної допомоги, за підсумками перевірок складено  акти обстеження матеріально-побутових умов сім`ї з висновками щодо правильності призначення державної соціальної допомоги та житлової субсидії.
      З метою визначення ступеня нужденності та визначення права на допомогу та житлову субсидію  обстежено 135 сімей та  на районній комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та житлової субсидії  прийнято певні рішення.
      Здійснюється постійний контроль за цільовим використанням коштів державного бюджету,  за 2010 рік на рахунок управління соціальної політики міськвиконкому повернуто 119400,73 грн. переотриманих коштів, а за сім місяців 2011 року – 89665,91 грн.

            Враховуючи вищевказане, виконком районної у місті ради

                   ВИРІШИВ:

         1.  Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Погорєлової Н.Г. прийняти до відома.
         2. Державним соціальним інспекторам управління продовжувати роботу із здійсненням контролю за правильністю надання державних соціальних допомог, житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива та цільовим використанням коштів державного бюджету.
         3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренко Л.П. та начальника управління праці та соціального захисту населення Погорєлову Н.Г.



Голова районної у місті ради                                                   Л.Я.Третяк


Керуючий справами виконкому                                               В.О.Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий