Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 9 сентября 2011 г.

Про «Положення про тимчасовий порядок оформлення документів закінчених будівництвом господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, в секторі індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона»


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

09 вересня   2011 року                                   № ________

Про «Положення про тимчасовий порядок  оформлення документів закінчених будівництвом господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, в секторі індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона»

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 року № 461 «Про питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів», рішення  Херсонської міської ради від 28.11.2010 року №23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів », рішенням X сесії міської ради VI від 26.08.2011 № 321 про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», керуючись статтями 41, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши положення « Про тимчасовий  порядок оформлення документів закінчених будівництвом господарських споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт , в секторі індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона», виконком районної у м. Херсоні ради , виконком районної у м. Херсоні ради

вирішив:
1. Затвердити «Положення про тимчасовий порядок оформлення документів закінчених будівництвом господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, в секторі індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона»         
2.   Організаційно-контрольному відділу висвітлити зміст даного положення в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л.П.

гр. Савицька Людмила Олексіївна просить призначити її опікуном малолітнього онуки Савицького Станіслава Андрійовича, 08.05.1996 року народження. Мати дитини Савицька С. В. знаходиться у розшуку;

Голова районної у місті ради                 Л. Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                 В.О. Рижкова






Затверджено рішенням виконкому
від __________________ №______

Положення
«Про тимчасовий порядок оформлення  документів закінчених будівництвом господарських споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, в секторі індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона».

1 .Загальні положення
1.1. Порядок розроблено на підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 року № 461 «Про питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів», рішення  Херсонської міської ради від 28.11.2010 року №23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів », рішення X сесії міської ради VI від 26.08.2011 № 321 про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», керуючись статтями 41, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

  2. Порядок оформлення документів закінчених будівництвом господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт .
           2.1. Забудовник, який побудував господарчу споруду до  31 грудня 2009 року  , звертається до  виконкому Комсомольської районної у місті Херсоні ради із заявою про оформлення документів закінчених будівництвом господарчих споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт . 
          2.2. Для оформлення документів забудовник разом із заявою надає до Комсомольського райвиконкому  :
           - технічний паспорт , складений бюро технічної інвентаризації ;
- документ, що засвідчує право власності або користування земельною ділянкою, на якій розташований житловий будинок (будівля);
- копію документа, що посвідчує фізичну особу;
- висновок  управління містобудування та  архітектури департаменту  містобудування та землекористування про можливість оформлення документів на господарчі будівлі та споруди;
- при необхідності: згоду співвласників, сусідів по межі (за заявою, затвердженою головою відповідного квартального комітету) на оформлення документів на господарчі будівлі та споруди.
2.3. Заява разом з документами, що додаються до неї, реєструється в журналі виконкому  прийому громадян та виноситься на розгляд виконкому Комсомольської районної у м. Херсоні ради для прийняття рішення щодо оформлення документів на господарчі будівлі та споруди.
2.4. Після отримання рішення про оформлення документів закінчених будівництвом господарських споруд і будівель, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, забудовник зобов’язаний звернутися до Херсонського державного бюро технічної інвентаризації для проведення реєстрації відповідного свідоцтва.

Комментариев нет:

Отправить комментарий