Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 1 февраля 2012 г.

Проект рішення виконкому - Про затвердження переліку об'єктів та видів робіт для залучення засуджених та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території району

ПРОЕКТ
КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
 

10.02.2012                                              № __________

Про затвердження переліку об'єктів
та видів робіт для залучення засуджених
та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території району

        Керуючись статтею  41 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, відповідно до делегованих повноважень, затверджених  рішенням  міської ради   від 28.12.2010р. № 23 „Про визначення обсягів і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів”.

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити перелік об'єктів та видів робіт для залучення засуджених та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території району (Додаток 1).
2. Затвердити порядок виконання засудженими та притягнутими до адміністративної відповідальності покарання у вигляді громадських робіт (Додаток 2).
3. Керівникам підприємств та установ, на яких будуть відбувати покарання засуджені та притягнуті до адміністративної відповідальності:
3.1. Вести постійний контроль за виконанням громадських робіт засудженими та притягнутими до адміністративної відповідальності відповідно до Порядку, визначеного Кримінально-виконавчим кодексом України та кодексом України про адміністративні правопорушення.
         3.2. Щомісяця до 30 числа надавати до виконавчому комітету
Комсомольської районної у м. Херсоні ради інформацію про кількість відпрацьованих годин за графіком та обсяги виконаних робіт засудженими та притягнутими до адміністративної відповідальності.

  4. Відділу з питань життєдіяльності району разом із відділом кримінально-виконавчої інспекції управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Херсонській області вести постійний контроль за виконанням засудженими та притягнутими до адміністративної відповідальності суспільно корисних громадських робіт на підприємствах та установах .
         5.  Рішення виконавчого комітету Комсомольської районної у місті ради від 11.03.2011р.  № 39 «Про затвердження переліку об'єктів та видів робіт для залучення засуджених та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території району» вважати таким, що втратило чинність.
        6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л.П.


    Голова районної у місті ради                                                       Л.Я. Третяк         
                          
    Керуючий справами виконкому                                            В.О. Рижкова




Довідкапро затвердження переліку об’єктів, підприємств та видів робітдля залучення засуджених та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території району.
          Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та  відповідно до делегованих повноважень, затверджених  рішенням  міської ради   від 28.12.2010р. № 23 „ Про визначення обсягів і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів.”, для поліпшення загального стану та благоустрою району виконком районної у місті ради пропонує затвердити перелік об’єктів, підприємств та видів робіт для залучення засуджених та притягнутих до адміністративної відповідальності до суспільно корисних громадських робіт на території міста. Також просимо затвердити порядок виконання покарання у вигляді громадських робіт відповідно до додатку 2 даного рішення.


Завідувач відділу
з питань життєдіяльності району                                                  О.М. Цупіков






Комментариев нет:

Отправить комментарий