Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 13 февраля 2012 г.

Рішення виконкому - Про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт


Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

  10.02.2012р.                                                                                  № ______

Про організацію та проведення
оплачуваних громадських робіт

З метою виконання повноважень щодо організації оплачуваних громадських робіт, визначених рішенням Херсонської міської ради від 28.12.2010р. №23 « Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», керуючись статтями 41, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2008р. № 839, виконком районної у м. Херсоні ради 

                                                         ВИРІШИВ:

          1. Укласти договір з Херсонським міським центром зайнятості про спільну діяльність щодо організації в районі оплачуваних громадських робіт.
Лютий 2012року
          2. За умовами договору утворити 8 тимчасових робочих місць для громадян, які зареєстровані в Херсонському міському центрі зайнятості як безробітні, з покладанням на них функцій інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку (додаток 1).
                                                                        До 01.03.2012року
          3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (Тележенко Т.Г.) розробити плановий кошторис на проведення  оплачуваних громадських робіт  у 2012 році та надати його до  Херсонського міського центру зайнятості.
                                                                                                               До 15.02.2012року
    4.  Головному спеціалісту з кадрової роботи  (Жизнєвська І.В.) укладати строкові трудові договори з громадянами, направленими Херсонським міським центром зайнятості, на виконання оплачуваних громадських робіт.
                                                                                           Протягом строку дії договору

         

           5. Завідувачу відділу з питань життєдіяльності району (Цупіков О.М.), завідувачу служби у справах дітей (Зубенко В.Е.),  головному спеціалісту з кадрової роботи  (Жизнєвська  І.В.), забезпечити контроль за використанням робочого часу громадянами, направленими Херсонським міським центром зайнятості  на виконання оплачуваних громадських робіт, та вести облік  робочого часу.
Протягом строку дії договору
  
           6. Заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення, завідувачу відділу праці Комсомольської районної у м. Херсоні ради (Соколова Л.О.) розробити інструкцію з охорони праці інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку.
До 25.02.2012року

           7.  Завідувачу відділу з питань життєдіяльності району (Цупіков О.М.), завідувачу служби у справах дітей (Зубенко В.Е.) розробити функціональні обов’язки інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку.
  До 25.02.2012року

           8. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (Тележенко Т.Г.) забезпечити фінансування оплачуваних громадських робіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття згідно законодавства та укладеного договору.
                                                                                           Протягом строку дії договору

           9. Рішення  виконавчого комітету районної у місті ради   від 26.07.2011 року №122 „Про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт” зняти з контролю як виконане.

          10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради  Назаренка Л.П.




Голова районної у місті ради                                                            Л. Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                                                        В.О.Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий