Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 15 мая 2014 г.

Піклуємося про людей



Піклуємося про людей

       Здійснення оперативного контролю за своєчасною виплатою заробітної плати – одне з головних завдань роботи виконкому Комсомольської районної у місті Херсоні ради.
      З метою забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати спеціалісти відділу праці управління праці та соціального захисту населення постійно контролюють та щотижнево здійс­нюють моніторинг погашення заборгованості, проводять роботу з підприємствами - боржниками.
      Заборгованість із виплати заробітної плати у бюджетній сфері  відсутня.
      Згідно проведеного моніторингу у районі загальна сума невиплаченої заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях на 01 травня 2014 року становила 4505,7 тис. грн.  
       Найбільша питома вага боргу із заробітної плати припадає на підприємства промисловості (46,4%), на підприємства, що надають колективні, громадські та особисті послуги (47,8 %).
      У структурі загальної суми заборгованості найбільша її частина – (98,2%) - припадає на економічно-активні підприємства, решта – на підприємства-банкрути (1,8 %).
     Робота з керівниками підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, проводиться постійно. На 12 засіданнях районної тимчасової комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  протягом  поточного року заслухано 19 керівників підприємств – боржників.
    У результаті проведеної роботи станом на 15.05.2014р погасили заборгованість  із заробітної плати: ПрАТ ПМТЗ „Херсонресурси”, ТОВ Будівельна компанія "Равіс", КП ”Херсонміськсвітло”, Херсонський завод суднового обладнання та суднової арматури”, Херсонський державний завод „Палада”.
Усі керівники підприємств, установ, організацій, на яких є заборгованість із заробітної плати, попереджені про персональну відповідальність згідно законодавства.
Робота з цього питання продовжується.




Начальник управління праці
 та соціального захисту
населення Комсомольської
районної у м.Херсоні ради                                                                         Н.Г.Погорєлова                                                                                                               




Комментариев нет:

Отправить комментарий