Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 26 июля 2011 г.

Додаток 1 до розпорядження про затвердження порядку доступу до публічної інформації

Додаток 1
до розпорядження голови
районної у місті ради
__________________ № _____


ПОЛОЖЕННЯ
ПОРЯДКУ ДОСТУПУ ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Положення забезпечує реалізацію конституційного права громадян вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію.
Надання публічної інформації здійснюється у відповідь на інформаційний запит.
Запит на отримання інформації складається у довільній формі. При цьому необхідно вказати:
- ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, номер телефону;
- опис інформації, яку запитувач хотів би отримати (назву, реквізити чи зміст документа щодо якого зроблено запит);
- підпис, дату.
Запити на інформацію приймаються щодня, окрім вихідних і святкових днів (понеділок – четвер з 800 до 1700, п’ятниця – з 800 до 1545 за винятком часу перерви – з 1215 до 1300). Усно за телефонами:
- до виконкому 22-32-73, 26-40-78;
- до районної у місті ради 26-50-91, 26-28-96;
- поштою: 73000, Херсонська область, м. Херсон, вул. Суворова, 29, Комсомольська районна у місті Херсоні рада. Факсом: (0552) 26-27-00. Електронною поштою: krik@ukrpost.ua.
З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію особа може подавати запит шляхом заповнення відповідних форм запитів на інформацію, які можна отримати у загальному відділі (додаток 3).
Залежно від змісту, запит направляється заступнику голови районної у місті ради, керуючому справами виконкому (відповідно до розподілу функціональних повноважень). Згідно з резолюцією, виконавець подає відповідну інформацію або готує проект відповіді. Після підписання відповідь реєструється і надсилається адресату.
Запити, оформленні неналежним чином (без зазначення прізвища, ім’я особи, адреси або інших вимог, встановлених статтею 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації») не розглядаються.
Районна у місті Херсоні рада та її виконавчі органи надають відповідь на всі форми запитів на інформацію не пізніше п’яті робочих днів з дня отримання запиту у письмовій формі на зазначену у запиті адресу. У разі, якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися, або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь надається не пізніше 48 годин з дня отримання запиту. Клопотання про термінове опрацювання запиту має бути обґрунтованим. У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, районна у місті рада та її виконавчі органи можуть продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження, про що повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі, коли районна у місті рада відповідно до компетенції, визначеної Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» не володіє інформацією, стосовно якої зроблено запит, або порушено інші вимоги, зазначені статтею 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», вона відмовляє в задоволенні запиту на інформацію, про що заявник повідомляється письмово. Якщо відомо, хто володіє або має володіти запитуваною інформацією, про це повідомляється запитувач.



Керуючий справами виконкому В. О. Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий