Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 26 июля 2011 г.

Інформація про виконання Програми соціально-економічного розвитку по виробництву та реалізації промислової продукції по підсумкам роботи І півріччя 2011 року

В першому півріччі поточного року з 54-х промислових підприємств, що зареєстровано в Комсомольському районі, працювало 38-м, серед яких більшість працюють по скороченому графіку. Згідно Програми соціально-економічного розвитку по виробництву і реалізації промислової продукції на 2011 рік (далі – Програма), затвердженою рішенням сесії районної у місті ради від 06.04.2011р. №43, було заплановано в першому півріччі поточного року випустити і реалізувати товарної продукції на суму 506,2 млн. грн. Відповідно даним Головного управління статистики в Херсонській області обсяги реалізованої продукції за шість місяців 2011 року складають 407,3 млн. грн. Програму півріччя виконано на 80,5%. Невиконання Програми відбулося через нестабільне економічне становище в країні, в результаті чого обсяги виробництва та реалізації продукції суттєво зменшились в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Тільки в машинобудівній галузі, до якої входять і суднобудівні підприємства, обсяги зменшено майже в 2 рази. Збільшення обсягів виробництва в галузі досягнуто тільки в виробництві сталі без напівфабрикатів та вузлів і деталей до автомобілів.
Виконали завдання півріччя 6-ть підприємств галузі:
• ТОВ "Столична судноплавна компанія" Херсонська філія;
• Херсонський ССЗ ім. Комінтерну - Філія АСК "Укррічфлот";
• ЗАТ "САДА";
• ТОВ "Херсонський автозбиральний завод "Анто-Рус";
• ТОВ "Южный меридиан";
• ДП "Дніпро - напівпровідники" ВАТ "Компанія Дніпро".
Станом на 01.07.2011року не ведуть господарську діяльність чотири підприємства:
• ВАТ „Херсонський судноремонтний завод ім. Куйбишева”;
• ТОВ "Херсонський автозбиральний завод "Анто-Рус";
• ЗАТ "УВТК";
• ТОВ "Віпос".
Обсяги реалізації продукції трьох підприємств хімічної галузі залишаються на рівні минулого року. Виконали завдання першого півріччя працівники Херсонського державного підприємства – біологічна фабрика.
Обсяги виробництва і реалізації підприємств металургійної галузі залишаються на рівні аналогічного періоду минулого року. Програму першого півріччя ТОВ " Механічний завод " виконано на 91,0%.
В легкій промисловості функціонує три підприємства, які забезпечили виконання Програми першого півріччя по галузі в повному обсязі за рахунок продуктивної праці ТОВ Шкірзавод "Платан ЛТД". Не працює з вересня 2010 року ТОВ „Лотос” через проблему з сировиною.
Складне становище на підприємствах харчової промисловості. З початку року не запрацювало ТОВ "Фірма "Енергія", яке планувало реалізувати товарної продукції в першому півріччі на суму 25,0 тис. грн (виробляло майонез, гірчицю, оцет).
Проблемна ситуація з виловом риби у ТОВ „Святослав”.
В галузі „Виробництво інших неметалевих мінеральних виробів, будівельних матеріалів” спостерігається збільшення обсягів виробництва вапняка і вапна непогашеного.
В поліграфічній галузі спостерігається зростання виробництва календарів. В цілому по галузі обсяги виробництва залишаються на рівні аналогічного періоду минулого року.
В будівній галузі простежується незначне зменшення обсягів реалізації товарної продукції відносно Програми.
Виконком районної у місті ради працює в тісному контакті з підприємствами, проводить щоквартальний аналіз господарської діяльності підприємств.



Завідувач відділу соціально-економічного
розвитку та ринкових відносин Л.В.Великих

Комментариев нет:

Отправить комментарий