Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 27 июля 2011 г.

Рішення виконкому - Про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт

КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

26.07.2011 р. № 122

Про організацію та проведення
оплачуваних громадських робіт

З метою виконання повноважень щодо організації оплачуваних громадських робіт, визначених рішенням Херсонської міської ради від 28.12.2010р. №23 « Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», керуючись статтями 41, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2008р. № 839, виконком районної у м. Херсоні ради

ВИРІШИВ:

1. Укласти договір з Херсонським міським центром зайнятості про спільну діяльність щодо організації в районі оплачуваних громадських робіт
липень 2011року
2. За умовами договору утворити 6 тимчасових робочих місць для громадян, які зареєстровані в Херсонському міському центрі зайнятості як безробітні, з покладанням на них функцій інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку (додаток 1)
до 28.07.2011року
3. Заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення, завідувачу відділу праці Комсомольської районної у м. Херсоні ради Соколовій Л.О. вжити передбачених законодавством організаційних заходів щодо:
3.1 укладання строкових трудових договорів з громадянами, направленими Херсонським міським центром зайнятості на виконання оплачуваних громадських робіт;
Жизнєвська І.В. протягом строку дії договору

3.2 забезпечення фінансування оплачуваних громадських робіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Тележенко Т.Г. протягом строку дії договору

4. Завідувачу відділу з питань життєдіяльності району Цупікову О.М., завідувачу служби у справах дітей Зубенко В.Е., головному спеціалісту з кадрової роботи Жизнєвській І.В. забезпечити контроль за використанням робочого часу громадянами направленими Херсонським міським центром зайнятості на виконання оплачуваних громадських робіт, та його облік.
протягом строку дії договору

5. Заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення, завідувачу відділу праці Комсомольської районної у м. Херсоні ради Соколовій Л.О. розробити інструкцію з охорони праці і техніки безпеки інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку.
до 27.07.2011р.

6. Завідувачу відділу з питань життєдіяльності району Цупікову О.М., завідувачу служби у справах дітей Зубенко В.Е. розробити функціональні обов’язки інструкторів з інформування населення щодо недопущення порушень громадського порядку.
до 27.07.2011р.
7. Відповідальність за організацію оплачуваних громадських робіт покласти на заступника начальника управління праці та соціального захисту населення, завідувача відділу праці Комсомольської районної у м. Херсоні ради Соколову Л.О.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л.П.




Голова районної у місті ради Л. Я. Третяк




Керуючий справами виконкому В.О.Рижкова

Комментариев нет:

Отправить комментарий