Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 12 апреля 2013 г.

Рішення виконкому - Про надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу відповідно до Постанови Кабінету Міні стрів України від 21.10.1995 року № 848



Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння

12 квітня  2013 року                                                            №________

Про надання населенню субсидій
для відшкодування витрат на оплату
житлово-комунальних послуг, придбання
твердого та рідкого пічного побутового
палива та скрапленого газу відповідно до
Постанови Кабінету Міні стрів України
від 21.10.1995 року № 848  

      Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Погорєлової Н.Г., виконком районної у місті ради відмічає, що надання населенню субсидії для відшкодування виплат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу (надалі – житлові субсидії) проводиться вчасно у відповідності з чинним законодавством.
      Відділом  призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення житлові субсидії надаються населенню згідно Положення про порядок призначення та надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. № 848.
      У зв’язку з початком опалювального періоду 2012-2013 рр. масовим зверненням громадян на оплату житлового-комунальних послуг управлінням проводилась широка інформаційно-роз’яснювальна  робота щодо порядку призначення житлових субсидій за спрощеним порядком.
      Інформацію про надання населенню субсидії розміщено на стенді управління та у вигляді листівок та буклетів надано житлово-комунальним підприємствам для розповсюдження серед мешканців району.
     Соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) постійно надають допомогу громадянам, які потребують стороннього догляду щодо збору та оформлення документів на оформлення житлової субсидії.
      У 2012 році прийнято 3897 заяв для призначення житлових субсидій та призначено 3668 житлових субсидій
      Призначення, перерахунок житлових субсидій ведеться вчасно у відповідності з чинним законодавством.

Враховуючи вищевказане, виконком районної у місті ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення виконкому Погорєлової Н.Г. про порядок призначення та надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. № 848.
прийняти до відома.
 2. Управлінню праці та соціального захисту населення продовжувати роботу щодо надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива відповідно до чинного законодавства.
                                                                                                       Постійно.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Назаренка Л.П. та начальника управління праці та соціального захисту населення Погорєлову Н.Г.


Голова районної у місті ради                                                              Л.Я.Третяк


Керуючий справами виконкому                                                          В.О.Рижкова


                                    
                                                           ДОВІДКА
про надання населенню субсидії для відшкодування виплат на оплату
 житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу відповідно до постанови
 Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. № 848

Відділом  призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення субсидії для відшкодування виплат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу (надалі – житлові субсидії) надаються населенню згідно Положення про порядок призначення та надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. № 848.
Відділом  призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення у 2012 році прийнято 3897 заяв для призначення житлових субсидій та призначено всього 3668 житлових субсидій
Станом на 01.01.2013 р. перебувають на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення як одержувачі житлових субсидій 8987 осіб.
У зв’язку з початком опалювального періоду 2012-2013 рр. масовим зверненням громадян на оплату житлового-комунальних послуг управлінням проводилась широка інформаційно-розяснювальна  робота щодо порядку призначення житлових субсидій за спрощеним порядком.
Інформацію про надання населенню субсидії розміщено на стенді управління та у вигляді листівок та буклетів надано житлово-комунальним підприємствам для розповсюдження серед мешканців району.
Для мешканців району створено пункти прийому громадян з питань призначення субсидій:
-         по вул..Лавреньова,7 (ЖКП ЖЕК-11);
-         по вул..Патона,4-а (ПП «Жилсервіс»);
-         сел..Комишани (приміщення селищної ради).
Окрім того, соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надають допомогу громадянам, які потребують стороннього догляду щодо збору та оформлення документів на оформлення субсидії.
Щомісячно надаються файли-запити до організацій – надавачів житлово-комунальних послуг – в електронному вигляді відомостей стосовно забезпеченості населення житлово-комунальними послугами. А також на всіх громадян, яким призначено житлові субсидії в електронному вигляді надсилаються запити до Державної податкової інспекції м. Херсона, реєстраційної служби Комсомольського районного управління юстиції у м. Херсоні та державної автоінспекції.

Постійно проводиться робота з виявлення сімей, які потребують житлової субсидії.
Для надання інформації та консультацій щодо надання всіх видів допомог працює  телефон «гарячої лінії» - 229681.
Призначення, перерахунок житлових субсидій ведеться вчасно у відповідності з чинним законодавством.


Завідувач відділу призначення соціальних
допомог управління праці   та соціального
захисту населення                                                                               Слюсар В.М.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий