Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 25 апреля 2013 г.

Проект РІШЕННЯ ХХVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання - Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона



                                         ПРОЕКТ
КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

РІШЕННЯ

ХХVІІ сесії районної у місті ради VІ скликання

      травня 2013                                                                                    № ___


Про пайову участь замовників у розвитку
інфраструктури сектора індивідуальної
забудови Комсомольського  району м.Херсона


         З метою залучення та раціонального використання коштів у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови району та керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 71 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення  Херсонської міської ради від 28.12.2010 року №23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів», рішенням X сесії міської ради VI скликання від 26.08.2011 №321 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів»,  районна у місті рада

В И Р І Ш И Л А:

         1.  Затвердити:
1.1. Порядок  залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку  інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона згідно з додатком 1.
1.2. Форму типового договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району згідно з додатком 2.
1.3. Склад комісії з питань залучення коштів пайової участі замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського  району м. Херсона згідно з додатком 3.
1.4. Положення про комісію з питань залучення коштів пайової участі замовників у  розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови  Комсомольського району м. Херсона ( далі Комісія) згідно з додатком 4.
1.5. Типову форму заяви про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови   Комсомольського району м. Херсона згідно з додатком 5.
2. Визначити сектор капітального та індивідуального будівництва  виконавчого комітету Комсомольської районної у м. Херсоні ради уповноваженим органом щодо залучення коштів пайової участі у розвиток інфраструктури району.
3. Рекомендувати інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Херсонській області:
3.1. Щомісячно надавати інформацію виконавчому комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради про замовників, які зареєстрували декларації про початок виконання будівельних робіт для забезпечення виконання вимог цього рішення.
3.2. Забезпечити постійне інформування цих замовників щодо їх зобов’язань брати участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури району.
3.3. Забезпечити надання цими замовниками, в установлений законом термін, письмової інформації виконавчим органам Комсомольської районної у м. Херсоні ради про початок виконання будівельних робіт.
4. Рекомендувати комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м.Херсона», публічному акціонерному товариству «Херсонгаз», публічному  акціонерному товариству «Енергопостачальна компанія «Херсоноболенерго», укладати договори про надання відповідних послуг за умови наявності довідки виконавчого комітету Комсомольської районної у м. Херсоні ради про повну сплату замовником пайової участі або про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району, у разі сплати її за графіком.
5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Комсомольської районної  у м. Херсоні ради  від 08.06.2012 року №96 «Про Положення про пайову участь (внесок) замовників у створенні і розвитку                  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона», від 14.09.2012 №143 «Про створення цільового фонду районної у місті ради «Створення і розвиток         інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора Комсомольського району м. Херсона» на 2012-2013 роки та затвердження Положення про нього», від 14.09.2012 №144 «Про створення комісії з питань залучення та розподілу коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона та затвердження Положення про неї»,  від 14.09.2012 №145 «Про затвердження Типового договору про пайову участь замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона та Типової форми заяви про укладання цього договору».
6. Завідувачу сектора капітального та індивідуального будівництва Комсомольської районної у м. Херсоні ради,  Глуховій Л.В.:
6.1. З метою обговорювання «Порядку» надрукувати його в засобах масової інформації та на офіційному сайті Комсомольської районної у м. Херсоні ради.
6.2. Ініціювати громадські обговорювання «Порядку» жителями  сектора індивідуальної забудови району.
6.3. Провести аналіз пропозицій та зауважень до «Порядку».
6.4. Внести питання щодо затвердження «Порядку» на розгляд чергової сесії районної у  м. Херсоні ради.  
7.  Контроль за виконанням  цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради, Назаренка Л.П. та постійну комісію з питань індивідуального будівництва, об`єднань співвласників багатоквартирних
будинків, благоустрою та охорони навколишнього середовища
 (Глухову Л.В.)                                                      


Голова районної у місті ради                                                    Л. Я. Третяк


  Додаток 1
до рішення районної у місті ради 
від  ____ травня 2013  №___



Порядок
залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку  інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона

Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона (далі Порядок) розроблено відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Х сесії Херсонської міської ради VІ скликання від 26.08.2011 року №321 ««Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 року №23 “Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів»» та діє на території Комсомольського району м.Херсона стосовно замовників будівництва в секторі індивідуальної забудови.

1. Визначення термінів у Порядку.

- замовник –  фізична особа, яка має намір щодо забудови земельної ділянки, яка знаходиться в його  власності або користуванні і подала в установленому порядку відповідну заяву;
         - будівництво об’єкта –  здійснення нового будівництва,  реконструкції, добудови та  капітального ремонту об’єктів містобудування;
         - об’єкт містобудування – індивідуальний житловий будинок присадибного типу, загальною площею понад 300 кв.м, розташований на відповідній земельній ділянці;
         - інженерні мережі – сукупність енергетичних, трубопровідних, кабельних мереж, установок, обладнання та пристроїв, що сприяють інженерному забезпеченню об’єктів будівництва;
         - пайовий внесок  – кошти, що вносяться замовником у відповідності до цього Порядку;
         - уповноважений орган – виконавчий орган Комсомольської районної у м.Херсоні ради, який діє на підставі наданих міською радою повноважень і здійснює реєстрацію звернень замовників про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району, проводить розрахунки пайової участі, готує відповідні договори для укладання та здійснює контроль за їх виконанням;
         - загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта – зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва, визначений згідно з державними будівельними нормами та правилами і розроблений проектними організаціями або приватним архітектором, які мають відповідні ліценції на проведення цих робіт.  
2.  Загальні положення.
         2.1.  Цей порядок застосовується до замовників, які здійснюють будівництво в секторі індивідуальної забудови на території Комсомольського району.
2.2. Замовник, який має намір здійснити будівництво, зобов’язаний взяти пайову участь у розвитку інфраструктури  сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона, шляхом укладання відповідного договору.
         2.3. Пайова участь замовника у розвитку інфраструктури району полягає у перерахуванні замовником до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію до бюджету Комсомольської районної у м.Херсоні ради  коштів для розвитку інфраструктури району  на підставі договору про пайову участь.
         2.4. Величина пайової участі замовника у розвитку інфраструктури району визначається у договорі, укладеному з виконавчим комітетом Комсомольської районної у м.Херсоні ради, відповідно до встановленого  Комсомольською районною радою розміру пайової участі замовника від загальної кошторисної вартості будівництва (реконструкції) об'єкта містобудування. При цьому не враховуються витрати на придбання та виділення земельної ділянки, звільнення будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, влаштування внутрішніх та поза майданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій.
         2.5. Істотними умовами договору про пайову участь у розвитку інфраструктури  сектора індивідуальної забудови району є:
         - розмір пайового внеску;
         - терміни (графік) сплати пайової участі;
         - відповідальність сторін.
         2.6. Невід’ємною частиною договору є розрахунок величини пайової участі замовника у розвитку інфраструктури району, виконаний уповноваженим органом.  
         2.7. До пайової участі у розвитку  інфраструктури сектору індивідуальної забудови Комсомольського району не залучаються замовники у разі будівництва:
         - індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків загальною площею до 300 квадратних метрів, господарських споруд, розташованих на відповідних земельних ділянках;
- об’єктів, що споруджуються замість тих, що пошкоджені або зруйновані внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру.
         2.8. Обов’язковою умовою звільнення  від пайової участі замовників, об’єкти яких не залучаються до пайової участі, є надання на розгляд комісії з питань залучення коштів пайової участі замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона (далі Комісія) документів, що підтверджують приналежність об’єкта будівництва до зазначених у  п.2.7 видів об’єктів.
2.9. Розмір відсотка для визначення пайової участі у розвитку інфраструктури району становить 4 відсотки загальної кошторисної вартості будівництва об’єктів містобудування.
         2.10. Відносини із замовниками щодо виконання вимог про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району регулюються договором про пайову участь, що укладається між замовником та виконавчим комітетом Комсомольської районної у м.Херсоні ради.
         2.11. Кошти пайової участі у розвитку інфраструктури району сплачуються в повному обсязі до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію єдиним платежем або частинами за графіком, що визначається  договором.
2.12. Якщо технічними умовами передбачається необхідність будівництва замовником інженерних мереж або об’єктів інженерної інфраструктури поза межами його земельної ділянки, розмір пайової участі у розвитку інфраструктури району зменшується на суму їх кошторисної вартості, а такі інженерні мережі та/або об’єкти передаються у комунальну власність.  
         2.13.   У  разі  зміни  замовника  розмір  пайової  участі у розвитку
інфраструктури  населеного  пункту  зменшується  на  суму  коштів,
сплачених  попереднім  замовником  відповідно  до  укладеного  ним
договору  про  пайову участь.

3. Порядок взаємодії виконавчих органів районної у м.Херсоні ради з питань відстеження та залучення замовників до укладання договорів пайової у часті у розвитку інфраструктури району.

3.1. Відстеження та вжиття заходів впливу до замовників з питань укладання договорів пайової участі у розвитку інфраструктури району здійснюється шляхом ведення електронного «Реєстру замовників будівництва  з питань залучення до пайової участі у розвитку інфраструктури району» (далі Реєстр).
3.2. Замовник зобов'язаний протягом семи календарних днів з дня реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт письмово поінформувати виконавчий комітет районної у м.Херсоні ради про початок виконання будівельних робіт.
3.3. При отриманні інформації від забудовника про початок виконання будівельних робіт уповноважений орган вносить відповідну відмітку до Реєстру.  
3.4.Уповноважений орган на підставі офіційного сайту   Держархбудконтролю  та  Реєстру веде відстеження замовників, які зареєстрували декларацію про початок виконання будівельних робіт та у місячний термін надсилає замовникові листа із пропозицією укласти договір пайової участі у розвитку інфраструктури району.
3.5. У разі ухилення замовника від укладання договору про пайову участь  у розвитку інфраструктури району уповноважений орган готує інформацію про замовника  до органів прокуратури для вжиття заходів реагування.
4. Розрахунок розміру пайової участі замовника.

         4.1. Розрахунок розміру пайової участі замовника здійснюється на підставі наданого замовником пакета документів, за формулою:

ПУ =  К (В буд. заг. )
де:
         ПУ - розмір пайової участі у грошовому виразі (тис. грн.);
         К -  встановлений коефіцієнт – 0,04;
         В буд. заг. - загальна кошторисна вартість будівництва об'єкта містобудування.

5. Порядок  підготовки документів для укладання договору про пайову участь замовників у розвитку  інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району.

5.1 Замовник надає  до виконавчого комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради пакет документів:
- заяву на ім’я голови Комсомольської районної у м.Херсоні ради про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови, згідно з додатком 5;
- документи, що підтверджують вартість будівництва об’єкта містобудування, визначену згідно з державними будівельними нормами та правилами;
- техніко - економічні показники об’єкта;
- копію зареєстрованої декларації про початок виконання будівельних робіт;
- копію громадянського паспорта та ідентифікаційного коду замовника.
5.2 Обрахування розміру пайової участі замовника здійснюється уповноваженим органом не пізніше 10 робочих днів з дня реєстрації звернення замовника.
5.3. Документи, на підставі яких здійснювався розрахунок пайової участі замовника, виносяться на розгляд Комісії  для остаточного визначення розміру пайової участі замовника.
5.4. У разі виникнення спірної ситуації щодо кошторисної вартості об’єкта будівництва, Комісія рекомендує замовнику, за власний рахунок, провести експертизу проектно – кошторисної документації та повторно надати її на розгляд Комісії для визначення розміру пайової участі.
5.5. Замовник несе відповідальність за достовірність наданої інформації щодо загальної кошторисної вартості об’єкта будівництва.
5.6. Уповноважений орган готує проект договору про пайову участь замовника  у розвитку   інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району, з урахуванням прийнятого рішення Комісії.
5.7. Договір про пайову участь замовника у розвитку інфраструктури району укладається не пізніше ніж через 15 робочих днів з дня реєстрації звернення замовника про його укладення, але до прийняття об'єкта будівництва в експлуатацію.
5.8. Повноваження на укладання договорів про пайову участь замовника у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона надається голові районної у м.Херсоні ради.
5.9. Уповноважений орган:
- реєструє договір у книзі обліку укладених договорів;
- зберігає другий примірник договору та пакет документів, на підставі яких був укладений договір;
- контролює умови виконання договору;
- надає замовникові довідки про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району та про повну її сплату для подальшого подання довідки за місцем вимоги.

6. Використання пайової участі замовників.

         Кошти пайової участі, що надійшли до бюджету Комсомольської  районної у  м. Херсоні ради  використовуються виключно на  розвиток інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району.

7. Прикінцеві положення.

         Спори, пов'язані з пайовою участю  замовника у розвитку інфраструктури району сектора індивідуальної забудови, вирішуються судом.

  Заступник голова

районної у місті ради       Л.П.Наз аренко


Додаток 2до рішення районної у місті ради від  ____ травня 2013  №___

                                                                     

Типовий договір
про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона


м. Херсон                                                                 «____»__________ 20___року

Виконавчий комітет Комсомольської районної у м.Херсоні ради в особі   голови районної у м.Херсоні ради______________________________________________________________                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             (прізвище, ім’я, по батькові)
який діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (надалі Райвиконком), з однієї сторони  
та замовник _______________________________________________________
                                                                         (прізвище, ім’я, по батькові)
що проживає за адресою:____________________________________________
адреса об’єкта містобудування:_______________________________________
(надалі – Замовник), з другої сторони,  разом пойменовані – Сторони уклали цей договір про наступне

1. Предмет Договору.
         1.1. Предметом даного Договору є пайова участь  Замовника у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона під час здійснення будівництва (реконструкції) __________________________________________________________________
(назва об’єкта)

2. Зобов’язання Сторін.
         2.1. Замовник зобов’язується сплатити пайову участь у  розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона в розмірі __________грн (Підстава: протокол засідання комісії з питань залучення та розподілу пайової участі замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона від___________ №____) та перерахувати кошти до «____» ___________20____ року на рахунок бюджету Комсомольської районної у м.Херсоні ради (Код ЕДРПОУ 04060172, р/р ____________в УДК у м.Херсоні, МФО 852010, призначення платежу: 5011000 – цільові фонди грошові) в повній сумі єдиним платежем (або частинами за узгодженим графіком) до  прийняття  об’єкта містобудування в експлуатацію. 
         2.2. Райвиконком зобов’язується використовувати вищезазначені кошти відповідно до їх цільового призначення.
         2.3.  У разі зміни власника недобудованого об’єкту містобудування, Замовник зобов’язується протягом трьох робочих днів попередити Райвиконком про зміну власника та у разі несплачених ним в повному обсязі сум коштів зазначених у Договорі, переоформити договір на нового Замовника.
3. Розгляд спорів.
         3.1. Розгляд спорів, які можуть виникнути з даного Договору, вирішуються шляхом переговорів між сторонами або в судовому порядку.
4. Відповідальність Сторін.
         4.1. Сторони несуть відповідальність за виконання цього договору в межах діючого законодавства.
         4.2. Замовник несе відповідальність за достовірність інформації щодо загальної кошторисної вартості об’єкта містобудування.
5. Інші умови.
         5.1. Зміни і доповнення умов цього договору вносяться в установленому законодавством порядку за взаємною згодою Сторін шляхом укладання відповідних угод, які є невід’ємною частиною цього Договору або у судовому порядку.
         5.2.  Цей Договір складено у 2-х екземплярах (1-й екз. – Замовнику,     2-й екз. – Райвиконкому), які мають однакову юридичну силу.
         5.3. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами та діє до повного виконання Замовником своїх зобов’язань за цим Договором.
6. Адреси та реквізити Сторін.

Райвиконком:
Виконавчий комітет
Комсомольської районної у м.Херсоні ради
_______________________________
_______________________________

Посада, ПІБ, підпис:
_______________________________ _______________________________
МП   

Замовник:
_______________________________
_______________________________
ПІБ
_______________________________ _______________________________
Серія, № паспорта, дата і ким виданий

підпис: _________________________


 



Додаток 3 до рішення районної у місті ради від  ____ травня 2013  №___



Склад комісії
з питань залучення коштів пайової участі замовників у  розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського
району м.Херсона


1.
Назаренко Леонід Павлович
- заступник голови районної у м.Херсоні      ради, голова комісії;
2.
Кравченко Юрій Павлович      
- заступник голови районної у м.Херсоні      ради, заступник голови комісії;

3.
Глухова Лариса Володимирівна     
- завідувач сектора капітального та індивідуального будівництва, секретар комісії;
Члени комісії:
4.
Щепелін Ігор Григорович
- завідувач юридичного відділу;
5.
Лисенко Віталій Володимирович
- депутат Комсомольського району
(за згодою);
6.
Задніпренко Віталій Іванович
- депутат Комсомольського району
( за згодою);
7.
Тележенко  Тетяна Григорівна
- завідувач відділу бухгалтерського                 обліку та звітності – головний бухгалтер.



 Заступник голови 
районної у місті ради               Л.П.Назаренко



Додаток 4до рішення районної у місті радивід  ____ травня 2013  №___




Положення
про комісію з питань  залучення коштів пайової участі замовників у  розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона

1.Загальні положення.

         1.1.Комісія з питань залучення коштів пайової участі замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона (далі Комісія) є органом, створеним з метою забезпечення залучення коштів пайової участі замовників у розвиток інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району, вирішення спірних питань, визначення розміру пайової участі та термінів її сплати, розгляду питань, пов’язаних зі звільненням від пайової участі та відшкодуванням різниці між здійсненими витратами на будівництво інженерних мереж та/або об’єктів інфраструктури та розміром пайової участі замовника у розвиток інфраструктури району.
         1.2. Комісія в своїй роботі керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, актами міністерств, відомств, районної ради та її виконавчими органами, голови районної у місті ради, а також цим Положенням.
1.3 Персональний склад Комісії затверджується рішенням районної ради.

2. Мета та предмет діяльності Комісії та її права.

         2.1.Основною метою роботи Комісії є залучення коштів замовника у розвиток інфраструктури  району.
2.2.Основні напрямки діяльності Комісії:
- розгляд наданих замовником кошторисів про загальну кошторисну вартість об’єкта будівництва;
-    розгляд наданих замовником документів, що підтверджують розмір пайової участі у розвитку інфраструктури району при виконанні технічних умов та кошторисної вартості будівництва, поза межами його земельної ділянки, інженерних мереж та/або об’єктів  інженерної інфраструктури, передбачених технічними умовами; 
-    вивчення розрахунків розмірів залучених коштів, наданих  уповноваженим органом;
- погодження розміру та термінів сплати замовниками пайової участі у розвитку інфраструктури району;
- розгляд заяв замовників про звільнення від пайової участі;
- внесення рекомендацій щодо відшкодування різниці між витратами, пов'язаними із будівництвом інженерних мереж та розміром пайової участі;
 - розгляд спірних питань, що виникають при застосуванні Порядку залучення, розрахунку і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури району;

3. Організація роботи Комісії.

3.1.Очолює комісію – голова Комісії, який діє у межах наданих повноважень, а саме:
- скликає засідання комісії;
- головує на засіданнях комісії;
- організовує підготовку матеріалів для подання на розгляд комісії.
3.2.Секретар комісії:
- забезпечує виконання доручень голови комісії;
- готує матеріали для розгляду на засідання комісії;
- веде і оформлює протокол засідання комісії.
3.3.Основною формою роботи Комісії є її засідання.
3.4.На засідання комісії запрошується замовник, а в разі необхідності -  представники проектної організації, з якими замовник має договірні відносини.
3.5.Комісія не несе відповідальності за достовірність наданої замовником інформації.
3.6.Засідання проводиться у міру необхідності.
3.7.Засідання вважається правочинним, якщо на ньому присутні дві-третини членів Комісії.
3.8.Засідання проводить голова Комісії, а в разі відсутності – його заступник.
3.9.Рішення Комісії приймаються більшістю голосів від числа присутніх, оформлюється протоколом, який підписується секретарем Комісії та затверджується головою Комісії. У разі рівної кількості голосів, остаточне рушення приймає голова Комісії.

4.Прикінцеві положення.

         4.1.Положення про Комісію, а також зміни і доповнення до нього затверджуються районною радою.
         4.2.Пропозиції про зміни і доповнення до Положення про Комісію мають право вносити виконавчий комітет, постійні комісії та депутати районної ради.
         4.3. Рекомендації комісії враховуються уповноваженим органом – при підготовці проекту договору про пайову участь та рішення районної ради про відшкодування замовнику різниці між здійсненими витратами та розміром пайової участі.
4.4. Діяльність Комісії призупиняється на підставі рішення районної ради.


 Заступник голови
районної у місті ради          Л.П.назаренко



Додаток 5 до рішення районної у місті ради від  ____ травня 2013  №___

Типова форма

Голові районної у м.Херсоні ради_____________________________ 
                            (ПІБ) 
_____________________________ 
(ПІБ забудовника) 
_____________________________ 
_____________________________ 
(адреса, телефон)

Заява

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», прошу укласти договір про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона у зв’язку із будівництвом (реконструкції) __________________________________________________________________
__________________________________________________________________
(назва об’єкта)
за адресою:________________________________________________________

на підставі документів, що додаються:
1.Документи, що підтверджують вартість будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування, визначену згідно з державними будівельними нормами і складену проектною організацією (приватним архітектором).
2. Техніко-економічні показники об’єкта містобудування;
3.Копію зареєстрованої декларації про початок виконання будівельних робіт;
4.Копію громадянського паспорта та ідентифікаційного коду.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку і зберігання моїх даних та надання їх тільки на вимогу правоохоронних органів.

Забудовник ____________________                          Дата______________


 Заступник голови
районної у місті ради          Л.П.Назаренко









Комментариев нет:

Отправить комментарий