Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 19 февраля 2014 г.

Свято для учнів школи №11



У холодну зимову пору, 14 лютого, усі учні та вчителі Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу №11 Херсонської міської ради весело  відзначають одне з найтепліших і радісних свят року — День Святого Валентина. Цього дня мешканці комплексу дарують одне одному листівки-валентинки, різні дрібнички та приємні сюрпризи. День Святого Валентина - найбільш романтичне, хвилююче і гарне свято. В цей  день ми можемо людям, яких кохаємо, ще раз сказати добрі й теплі слова кохання, порадувати їх  подарунками.
Особливою видалась п'ятниця 14 лютого для незрячих учнів закладу. Для них у школі було влаштовано справжній День кохання. Запрошені на свято сліпі та слабозорі  діти-інваліди,  їх батьки  на дві години занурились в святкову атмосферу  любові, добра та ніжності. Адміністрація комплексу та вчителі влаштували концерт, у якому лунали вітання, конкурси для дітей та батьків. Сліпі учні демонстрували свої таланти, співаючи, розповідаючи вірші, граючи на баяні та аккордеоні.
Директор НВК №11 Дудченко Світлана Олексіївна радо привітала кожного, презентувала пам’ятні подарунки (наручні годинники для незрячих), висловила свої зізнання в коханні. Сліпим дітям від школи та депутата Херсонської міської ради Больбота Д.О.  подаровано навчальне приладдя. Запрошені на свято депутати Комсомольської у місті Херсоні ради Кравченко Ю.П Кривонос В.В.. подарували дітям-інвалідам  солодощі. Посмішка не сходила з обличчя присутніх. Свято закінчилось чаюванням з солодощами. Батьки учнів висловили щиру подяку адміністрації комплексу та педагогічному колективу за небайдуже ставлення до дітей та дорослих, творчий підхід до навчання та виховання учнів закладу.


Комментариев нет:

Отправить комментарий