Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 20 февраля 2014 г.

Микола Костяк: Треба працювати, а не воювати



Микола Костяк: Треба працювати, а не воювати

«Треба працювати, а не воювати. Проте, на превеликий жаль, сьогоднішні так звані мирні демонстрації опозиційно налаштованих активістів перейшли всі межі допустимого. Це криваві озброєні повстання, які усіма своїми проявами порушують Конституцію України, – сказав голова обласної державної адміністрації Микола Костяк під час брифінгу, який відбувся після засідання колегії облдержадміністрації, участь у якій також взяв голова обласної ради Віктор Пелих. – І сьогодні Глава держави Віктор Янукович, який неодноразово закликав сісти за стіл переговорів, готовий до мирного діалогу, не дивлячись на грубі порушення домовленостей з боку лідерів опозиції. Адже не може одна група людей, тим паче екстремістів та радикалів, вирішувати думку більшості населення України. Від цього, в першу чергу, постраждають прості люди».
Крім того, спілкуючись із представниками ЗМІ, Микола Костяк наголосив, що за будь-яких умов треба скласти зброю, адже екстремісти не хочуть спокою в державі, всіляко гальмують її соціально-економічний розвиток.
 «Ми хочемо, вміємо і знаємо як розбудовувати наш прекрасний Таврійський край. Тим паче, що в поточному році в нашій області багато планів, грандіозних проектів, втілення в життя яких дасть новий поштовх у розвитку Херсонщини і покращення життя її населення», – зауважив Микола Костяк.
         Також голова облдержадміністрації у своєму коментарі не оминув важливої та вкрай актуальної події – засідання Президії Херсонської обласної ради, під час якого було прийнято звернення, у якому викладена чітка позиція щодо врегулювання суспільно-політичної ситуації – всі протиправні та насильницькі дії повинні бути негайно припинені.
         Крім того, члени Президії у своїй заяві звернулися до Президента України з проханням вжити всіх необхідних заходів в інтересах національної безпеки та збереження громадянського миру, захистити жителів України від деструктивних дій екстремістів.
«Хочу запевнити, на Херсонщині в цілому ситуація стабільна, контрольована. Чого, на жаль, не можна сказати про інші регіони, зокрема, про столицю нашої держави», – зазначив Микола Костяк, а також додав, цитуючи Главу держави Віктора Януковича, що «зараз всі ми повинні усвідомити одне – навіть найбільш жорстке протистояння закінчиться. А Україна має залишитися навіки. У цьому наше завдання. І це – наша головна і найперша мета».

Комментариев нет:

Отправить комментарий