Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 19 ноября 2013 г.



Керівники контролюючих органів міста зустрілися
за “круглим столом” 

На чергове засідання “круглого столу”, яке нещодавно відбулося в ДПІ у м. Херсоні, були запрошені керівники міського управління Пенсійного фонду України, центру зайнятості, відділу державної реєстрації, фондів соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та нещасних випадків. На засіданні обговорювався механізм взаємодії контролюючих органів під час зняття з обліку підприємств та підприємців, які ліквідуються.
Відкриваючи зустріч, начальник податкової інспекції Сергій Олефіренко зазначив: “Процедура державної реєстрації припинення юридичної особи та підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця  передбачає надання довідок відповідних органів про відсутність або про списання заборгованості. Без надання цих довідок проведення такої процедури унеможливлюється. На сьогоднішній день гостро постає питання необхідності правильного ведення державної політики та формування економічно обґрунтованого реєстру платників податків та зборів. Тому, задля виконання завдань, поставлених перед нами державою, ми маємо працювати як єдиний організм”.
В ході діалогу учасники “круглого столу” активно обговорювали  особливості та проблемні аспекти піднятого питання. Вони висунули багато корисних пропозицій і побажань щодо вдосконалення процедури припинення підприємницької діяльності.
На завершення зустрічі Сергій Олефіренко подякував присутнім за участь у “круглому столі” та висловив сподівання на плідну співпрацю з усіма учасниками процесу припинення підприємницької діяльності. 
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий