Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 26 ноября 2013 г.



Податок на нерухомість: на звірку залишилось 35 днів 

ДПІ у м. Херсоні проводить звірку даних власників житлової нерухомості, що володіють квартирами чи будинками у м. Херсоні. Це дозволить уникнути певних непорозумінь у наступному році, коли настане час сплачувати нараховані суми податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Для того, щоб процес звірки пройшов максимально комфортно для власників житлової нерухомості, співробітники ДПІ направили майже сотню листів до найбільших суб'єктів господарювання із пропозицію провести звірку на підприємствах, а також здійснити виїзди до селищних рад.
Дана пропозиція знайшла свою практичну реалізацію. Зокрема, цього місяця майже 4000 мешканців Антонівської, Зеленівської, Камишанської селищних рад та працівників Херсонської дирекції Укрпошти, Херсонського електромеханічного заводу скористалися такою нагодою.
Про ефективність виїзних заходів свідчать відгуки співробітників херсонських підприємств. За словами заступника гендиректора Херсонського електромеханічного заводу Володимира Бугнія, проведення звірок у такий спосіб економить час працівників заводу. Не залишаючи стіни підприємства, вони мають можливість перевірити відповідність своїх даних, зазначених у документах про право власності з базою даних Міндоходів, визначити „пільгові” розміри свого майна. Робота у цьому напрямку триває  - цього тижня заплановано поїздки до Степанівської й Наддніпрянської селищних рад, Обласної клінічної лікарні та Політехнічного коледжу, АТ „Херсонгаз”. До кінця року податківці планують провести звірку на всіх підприємствах, які відгукнулися на їх пропозицію.
Нагадаємо, що звірити дані щодо об’єктів житлової нерухомості громадяни можуть до 31 грудня 2013 року включно. У разі її непроведення, податок нараховуватиметься відповідно до інформації, яка наявна в Міндоходів.
Наразі з вересня 2013 року понад 44 тисячі херсонців (або майже 59%) - власників житлової нерухомості звірили свою житлову площу в ДПІ у м. Херсоні.
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий