Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 11 апреля 2014 г.

Рішення виконкому - Про надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово- комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 21 жовтня 1995 року “Про спрощення порядку надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива”



Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння
11 квітня 2014 року                                                                        №________

Про  надання населенню субсидії для
відшкодування витрат на оплату житлово-
комунальних послуг, придбання скрапленого газу,
твердого та рідкого побутового палива відповідно
до  постанови Кабінету Міністрів України № 848
від 21 жовтня 1995 року “Про спрощення порядку
надання населенню субсидії для відшкодування
витрат на оплату житлово-комунальних послуг,
придбання скрапленого газу, твердого
та рідкого побутового палива”

         Заслухавши інформацію завідувача відділу призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Спільної Л.І., виконком районної у місті ради відмічає, що протягом опалювального періоду  2013-2014 років  2849 особам призначено субсидію:
- для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг – 2816;
- для придбання скрапленого газу та рідкого пічного побутового палива – 33.
Призначення, перерахунок субсидії проводиться вчасно у відповідності з чинним законодавством.
Враховуючи вищевказане, виконком районної у місті ради

ВИРІШИВ:
1.     Інформацію завідувача відділу призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Спільної Л.І. про надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 21 жовтня 1995 року “Про спрощення порядку надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива”  прийняти до відома.
2.     Відділу призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення:
2.1. Продовжити роботу щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 21 жовтня 1995 року “Про спрощення порядку надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива”  

 Протягом 2014 року

         2.2. Проводити консультації з громадянами з питання надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива” з питання відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива

  Протягом 2014 року


3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради (Назаренко Л.П.) та  начальника управління праці та соціального населення (Погорєлова Н.Г).


гр. Савицька Людмила Олексіївна просить призначити її опікуном малолітнього онуки Савицького Станіслава Андрійовича, 08.05.1996 року народження. Мати дитини Савицька С. В. знаходиться у розшуку;

Голова районної
у місті ради                                                                            Л.Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                                          В.О. Рижкова




ДОВІДКА
Про  надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 21 жовтня 1995 року

Субсидії населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива призначаються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 848 від 21 жовтня 1995 року “Про спрощення порядку надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива”.  
Відділом призначення державних соціальних допомог протягом опалювального періоду  2013-2014 рр. 2849 особам призначено субсидію:
- для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг – 2816;
- для придбання скрапленого газу та рідкого пічного побутового палива – 33.
Для запобігання утворення черг при здачі документів на призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період 2013 – 2014 рр. (надалі – субсидія) в управлінні праці та соціального захисту населення району попередній запис громадян було розпочато в серпні місяці, а з 1жовтня 2013 року розпочався прийом документів для призначення житлової субсидії.
Для зручності мешканців району працювали виїзні пункти прийому громадян за адресами:
вул. Лавреньова, 7 – приміщення ЖЕУ № 11 (Шуменський мікрорайон);
вул. Патона, 4-а –  приміщення ПП “Жил сервіс” (мікрорайон Острів);
сел. Комишани, вул. Радянська, 89 – приміщення Комишанської селищної ради.
При оформленні субсидії одиноким громадянам надавалась допомога соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
На засіданні районної комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, призначення та надання  населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого побутового палива  розглядаються спірні  питання щодо права на призначення субсидії.
Протягом 2013 року проведено  21 засідання комісії , на яких 287 сім’ям призначено субсидію.
Призначення, перерахунок субсидій проводиться вчасно.

Завідувач відділу призначення соціальних
допомог управління праці   та соціального
захисту населення                                                                                                    Спільна Л.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий