Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

суббота, 16 января 2016 г.

Зустріч в Комишанській селищній раді




Зустріч в Комишанській селищній раді

         На запрошення голови Комишанської селищної ради Комсомольського району м. Херсона Фатєєва О.Б. працівники управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні взяли участь в робочій нараді голів квартальних комітетів та працівників виконкому селищної ради.
         Зважаючи на щоденний тісний контакт зі своїми виборцями на закріпленій території, учасники наради виявили бажання поспілкуватися з представниками Пенсійного фонду та отримати з перших вуст конкретну інформацію щодо змін та нововведень в пенсійному забезпеченні громадян.
         Перед 29 учасниками наради виступила завідувач другого сектору прийому та обслуговування громадян управління Ірина Акаткіна, яка в своїй промові окреслила основні завдання Пенсійного фонду на сучасному етапі реформування пенсійної системи в Україні, про організацію прийому громадян в громадській приймальні управління за принципом “єдиного вікна”, враховуючи нові підходи до обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій та інше.
         Присутні цікавилися в деталях питаннями індексації та перерахунку пенсії у зв’язку з доданням стажу, стажу та заробітної плати, строків призначення (перерахунку) та виплати пенсії, зарахування заробітної плати за 60 місяців згідно зі ст. 40 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” тощо.
         У ході спілкування на всі поставлені питання були надані кваліфіковані та вичерпні відповіді.
         По завершенню заходу всім учасникам були роздані буклети з висвітленням актуальних питань пенсійного забезпечення.


                    Начальник відділу  організаційно-інформаційної роботи                                                                               Наталя Михайлівна Кобзар
           

Комментариев нет:

Отправить комментарий