Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 6 января 2016 г.

Проект РІШЕННЯ V сесії районної у місті ради VІІ скликання - Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Комсомольської районної у місті Херсоні ради VІІ скликання



                                               ПРОЕКТ

КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА
РІШЕННЯ
V сесії районної у місті  ради  VІІ скликання

 04 лютого 2015                                                                                         

Про затвердження Положення
про помічника-консультанта
депутата Комсомольської
районної у місті Херсоні ради
VІІ скликання


      У відповідності до статті 291 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, районна у місті рада

В И Р І Ш И Л А :

       1. Затвердити  Положення про помічника-консультанта депутата Комсомольської районної у місті Херсоні  ради VІІ скликання згідно з додатками: 1, 2.  (додатки додаються).

    2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної у місті ради та мандатну комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, регуляторної політики та запобігання та протидії корупції (Рейнхаарт С.А..)



Голова районної у місті ради                                       Н. Чорненька

Додаток 1
                                                                                                      до  рішення районної у місті  ради
                                                                                                      від                          
ПОЛОЖЕННЯ
про помічника-консультанта
 депутата Комсомольської районної у місті Херсоні ради
VІІ скликання

І. Загальні положення.
          Депутат Комсомольської районної у місті Херсоні ради (далі – депутат ради) може мати до п'яти помічників-консультантів, які працюють на громадських засадах.
         Персональний підбір кандидатур на посаду помічника-консультанта депутата ради, організацію їх роботи та розподіл обов'язків між ними здійснює особисто депутат ради, який несе відповідальність щодо правомірності своїх рішень.
         Умови діяльності та кількість помічників-консультантів депутата ради визначаються Положенням про помічника-консультанта депутата Комсомольської районної у місті Херсоні ради VІ скликання (далі – Положення), яке затверджується Комсомольською районною у місті радою.
         Помічником-консультантом депутата ради може бути лише громадянин України, який має загальну середню освіту. Помічник-консультант депутата ради у своїй роботі керується Конституцією України (254к/96-ВР), законо-давством України, а також цим Положенням.

II. Помічник-консультант депутата районної у місті ради має право:
-  входити і перебувати у приміщеннях Комсомольської районної у місті ради за пред'явленням посвідчення помічника-консультанта депутата ради, дотримуючись встановленого порядку;
-  одержувати  надіслану  на ім'я депутата ради поштову та телеграфну кореспонденцію, відправляти її за дорученням депутата ради;
-  за  дорученням  депутата  ради брати участь в організації вивчення громадської думки, потреб територіальної громади, інформувати про них депутата ради та вносити пропозиції щодо шляхів їх вирішення;

ІII. Помічник-консультант депутата районної у місті ради зобов'язаний:
- дотримуватися вимог Конституції України (254к/96-ВР), законодавства України, а також цього Положення;
- при виконанні своїх обов'язків не допускати дій, що можуть негативно впливати на виконання повноважень депутата ради, утримуватися від заяв та вчинків, що компрометують депутата ради;
-  за дорученням депутата ради вивчати питання, необхідні депутату ради для здійснення його депутатських повноважень, готувати по них відповідні матеріали;
- допомагати депутату ради в організації проведення звітів та зустрічей з виборцями;
-  допомагати депутату ради в розгляді надісланих на його ім'я поштою або поданих на особистому прийомі виборцями пропозицій, заяв і скарг громадян та вирішенні порушених у них питань;
-  надавати депутату ради організаційно-технічну та іншу необхідну допомогу при здійсненні ним депутатських повноважень.

IV. Заключні положення.
         Помічнику-консультанту депутата ради видається посвідчення, в якому має бути зазначено номер посвідчення, назву ради, прізвище депутата ради, а також те, що помічник-консультант депутата ради працює на громадських засадах.
         Посвідчення, опис якого затверджується районною у місті радою, видається помічнику-консультанту депутата ради за письмовим поданням депутата ради.
         Посвідчення помічника-консультанта депутата ради вважається недійсним і підлягає поверненню до районної у місті ради по закінченню повноважень депутата ради або за його письмовим поданням.






     Заступник голови районної у місті ради                  Ю.П. Кравченко

Додаток 2
                                                                                                      до  рішення районної у місті  ради
                                                                                                      від                        


О П И С
посвідчення помічника-консультанта
депутата Комсомольської районної у місті Херсоні ради VІ скликання

І. Загальні положення.
Помічникам-консультантам депутата районної у місті ради, на підставі особистої заяви депутата, наданої на ім’я заступника голови районної у місті ради, видаються посвідчення. До заяви додаються 2 фотокартки особи, яка визначена депутатом районної у місті ради його помічником.
Посвідчення видається строком до кінця VІ скликання. В разі припинення повноважень помічника-консультанта, депутат районної у місті ради повідомляє про це заступника голови районної у місті ради у 3-денний термін, після чого депутат здає посвідчення помічника-консультанта заступнику голови районної у місті ради.

ІІ. Опис посвідчення.
Посвідчення виготовляється друкарським способом на картоні розміром 10х7см. Лицьова сторона витримана у кольорах Державного прапора України, на зворотній стороні вміщується зображення герба України.
У посвідченні зазначається номер посвідчення, прізвище, ім’я, по батькові депутата районної у місті ради, повна назва ради, а також те, що помічник-консультант депутата районної у місті ради працює на громадських засадах. На посвідченні вміщується фотокартка особи, яка є помічником-консультантом депутата районної у місті ради VІ скликання, розміром 3х4см.
Посвідчення підписує заступник голови районної у місті ради, підпис скріплюється печаткою районної  у місті ради.








Комментариев нет:

Отправить комментарий