Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 30 декабря 2014 г.

Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення по Комсомольському району



 Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення по Комсомольському району

       З метою виконання рішення виконавчого комітету Херсонської міської ради від 18.06.2013року №148 „Про затвердження оновленого складу робочих груп з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів”,  збільшення чисельності працюючих і мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів робочою групою з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів.
    03 грудня поточного року проведено рейд, в ході якого перевірено 7 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Кітовер О.Д., ФОП Флейшман І.О., ФОП Гусарчук О.О., ФОП Волошин В.І., ФОП Іванічева  Г.І., ФОП Комягіна О.П., ТОВ „ДЦ Україна”– порушень не виявлено.
    10 грудня поточного року проведено 2 рейди, в ході яких перевірено 14 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Блажев М.В.,ПП „Еліт Фарма”, ФОП Степаненко Л.І., ФОП Мотильов Г.Г., ФОП Смірнов Д.С., ФОП Чехутський І.І., ФОП Ільчук О.О.,ФОП Бондар В.В., ФОП Руманюк І.С, ФОП Гаврилова В.С.,ФОП Глухов С.О.,ФОП Лінтварьов Г.Г., ФОП Зайцев О.М., ФОП Петухов О.О.– виявлено двох порушників, одного із них працевлаштовано.
     17 грудня поточного року проведено 2 рейди, в ході яких перевірено 14 суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Степанський В.В., ФОП Мартинюк І.М., ФОП Іванова Г.Є., ФОП Дженчук Н.А., ФОП Платонова І.Ю., ФОП Ісраєлян А.Г., ФОП Байрак І.В., ФОП Митяєва Л.В., ФІОП Оваканян О.М., ФОП Петров Б.Б., ФОП Рудяк В.С., ФОП Пілатова Г.І., ФОП Аніщенко П.В., ПП „Стриж –ка”– порушень не виявлено.
      24 грудня  поточного року проведено 2 рейди, в ході яких перевірено 14 суб’єктів господарювання, а саме: ТОВ фірма „Стелсі”, ФОП Бублієнко В.І., ФОП Самойленко П.П., ТОВ „Торгівельний дім „Маркет груп Херсон”, ФОП Пальчикова М.Г., ФОП Чолушкіна М.О., ФОП Блоцька Л.І., ФОП Кононов О.І., ФОП Карамаліков І.М., ФОП Кузьменко О.І., ФОП Карамаліков І.М., ФОП Кузьменко О.І., ФОП Назаренко М.В., ТОВ „М.С.М.”-порушень не виявлено.
         Всього станом на 01.01.2015 року робочою групою:
-         проведено 51 рейд;
-         обстежено 374 суб’єкти господарювання.
На 28 суб’єктах підприємницької діяльності виявлено 40 неоформлених працівників. Із них 28 осіб працевлаштовано згідно законодавства, у тому числі 5-х у попередні роки.
Крім того, Територіальною державною інспекцією з питань праці у Херсонській області перевірено 7 фізичних осіб підприємців:
-         ФОП Вакуленко С.О. – направлено лист від 15.04.2014р.№21-01-11/683 до Комсомольського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області, щодо ухилення підприємця від перевірки та надання відповідних документів;
-         ФОП Гндолян А.С.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП;
-         ФОП Саєвець І.П.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Нікітенко О.О.- найманих працівників не має.
-         ФОП Пуля О.О.- внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Татли Осман – внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Ярова О.В. – внесено припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки, та складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 41 КУпАП.
-         ФОП Вальчук О.В., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
-         ФОП Сидякіна С.І., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
-         ФОП Обідець С.Л., підстави для проведення перевірки відсутні у зв’язку з тим, що немає дозволу Кабінету Міністрів України.
Державною податковою інспекцією у м. Херсоні Головного управління Міндоходів у Херсонській області перевірено:
- ФОП Вакуленко О.В., за результатами перевірки складено акт від 31.03.2014р. № 26/21-03-17-02/2432114435 про виявлення неоформленого працівника Базилевої О.В.  та застосовано штрафні (фінансові) санкції.
- ФОП Вальчук О.В., за результатами перевірки складено акт від 07.08.2014р. № 68/21-03-17-02/3268613690.
- ФОП Обідець С.Л., за результатами перевірки встановлено, що діяльність здійснює  ФОП Обідець С.Л.
- ФОП Сидякіна С.І., під час виходу з метою проведення фактичної перевірки платника подадків встановлено, що зазначена господарська одиниця зачинена і не працює.
  ФОП Чечет А.М. ., за результатами перевірки встановлено, що діяльність здійснює  ФОП Чечет А.М.
ФОП Дан В.В за результатами перевірки встановлено, що діяльність здійснює найманий працівник Чабан О.І., на яку надано трудовий договір,що зареєстрований у Херсонському міському центрі зайнятості.





Заступник начальника управління праці та
соціального захисту населення, завідувач
відділу праці Комсомольської районної у місті ради                                             Л.О. Соколова

Комментариев нет:

Отправить комментарий