Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 6 октября 2015 г.

РІШЕННЯ ХLVІІІ (позачергової) сесії районної у місті ради VI скликання - Про внесення змін до списку народних засідателів




КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

РІШЕННЯ

      ХLVІІІ(позачергової) сесії районної у місті  ради VI скликання

02 жовтня 2015                                    № 301

Про внесення змін до списку
 народних засідателів


         Керуючись  статтями 57, 58 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", статті 234 Цивільно- процесуального кодексу України,статті 17 Кримінально- процесуального кодексу України, які передбачають розгляд таких категорій справ як обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною, безвісно відсутньою чи оголошення її померлою, усиновлення, надання особі психіатричної допомоги в примусовому порядку, а також кримінальні справи про злочини, за які законом передбачена можливість призначення покарання у виді довічного позбавлення волі розглядаються судом з обов’язковою участю народних засідателів   та на підставі подання голови Комсомольського районного суду м. Херсона від 10.07.2015  № 27044/15/306,  районна  у місті рада
В И Р І Ш И Л А :
   1. У зв’язку з увільненням народних засідателів: Сапіги Діни Петрівни та Рябоконь Анастасії Олександрівни, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною до трьох років, на підставі наказу голови Комсомольського районного суду м. Херсона від 08 квітня 2015 року № 02-06-33/О виключити із списку народних засідателів.
   2. Включити до списку народних засідателів наступних  громадян, які відповідають вимогам, передбаченим статтею 59 Закону України «Про судоустрій та статус суддів»: Керімова Шамхала Алімардан огли та Черняк Ольгу Олександрівну.
    3.Затвердити зі змінами  список народних засідателів у кількості 10 осіб
( додаток 1), які постійно проживають на території Комсомольського району, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду та відповідають вимогам чинного законодавства.
   4. Відділу інформаційно-технічного забезпечення (Горбуновій Л.В.) висвітлити це рішення на офіційному сайті Комсомольської районної у місті ради із зазначенням дати його оприлюднення.
   5. Це рішення набирає чинності з дати його оприлюднення на офіційному сайті Комсомольської районної у місті ради.
   6. Довести дане рішення до населення через газету «Херсонський вісник» в десятиденний строк.
    7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Кравченка Ю.П. та постійну мандатну комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності,правопорядку та регуляторної політики (Задніпренко В.І.).



       Голова районної у місті ради                                            Л.Я. Третяк


                                                                                                                     

Комментариев нет:

Отправить комментарий