Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 2 ноября 2015 г.

“Електронні послуги веб-порталу”




“Електронні послуги веб-порталу”

З метою покращення якості та оперативності обслуговування громадян, впровадження технологій електронного урядування в соціальній сфері Пенсійний фонд України розробив веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.
Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України - сукупність програмно-технічних засобів, що забезпечують оперативне приймання, обробку, зберігання та передачу інформації (даних) під час надання громадянам, застрахованим особам та страхувальникам, у тому числі фізичним особам - підприємцям та особам, які забезпечують себе роботою самостійно, послуг в електронному вигляді, з дотриманням адресності та заходів щодо захисту відповідних видів інформації (даних).

Перелік електронних послуг веб-порталу:

1. Реєстрація користувачів на веб-порталі.
2. Доступ до розміщеної на порталі інформації.
3. Доступ для громадян, застрахованих осіб та страхувальників, у тому числі фізичних осіб - підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, до інформації про стан відомостей про застраховану особу, пенсійних виплат, обробки звіту, поданого в електронному вигляді, стан взаєморозрахунків за зобов'язаннями платника (за умови підтвердження автентичності особи, що одержує доступ, шляхом реєстрації особи в базі даних веб-порталу).
4. Взаємодія громадян, застрахованих осіб та страхувальників, у тому числі фізичних осіб - підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, з територіальними органами Пенсійного фонду України з питань: заповнення бланків заяви, скарги, запитів у електронному вигляді; стану розгляду заяв, скарг, запитів, поданих в електронному вигляді; подання запитів для підготовки в паперовому вигляді довідок, інших документів, які заявник одержує під час особистого звернення до територіальних органів Пенсійного фонду України; попереднього запису на прийом у територіальному органі Пенсійного фонду України.
5. Одержання іншої необхідної довідкової інформації (місцезнаходження, телефони територіальних органів Пенсійного фонду України, новини тощо).
Важливо знати! Повноцінний доступ до розділів веб-порталу надається лише зареєстрованим користувачам. Це відбувається в декілька етапів, утім процедура реєстрації доволі проста. Спочатку необхідно звернутися до управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні (вул. Комкова, 76-а) із заявою та документами для отримання “реєстраційного коду”: для застрахованої особи або пенсіонера – паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера; для страхувальників – витяг (виписку) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і паспорт уповноваженої особи. Та завершити реєстрацію — зайшовши на веб-портал Пенсійного фонду в мережі Інтернет (http://portal.pfu.gov.ua), обравши пункт меню “Зареєструватися”.



Начальник відділу адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні
Сергій Миколайович Приходько



"Электронные услуги веб-портала"
С целью улучшения качества и оперативности обслуживания граждан, внедрения технологий электронного управления в социальной сфере Пенсионный фонд Украины разработал веб-портал электронных услуг Пенсионного фонда Украины.
Веб-портал электронных услуг Пенсионного фонда Украины - совокупность программно-технических средств, обеспечивающих оперативный прием, обработку, хранение и передачу информации (данных) при предоставлении гражданам, застрахованным лицам и страхователям, в том числе физическим лицам - предпринимателям и лицам, обеспечивают себя работой самостоятельно, услуг в электронном виде, с соблюдением адресности и мер по защите соответствующих видов информации (данных).
Перечень электронных услуг веб-портала:
1. Регистрация пользователей на веб-портале.
2. Доступ к размещенной на портале информации.
3. Доступ для граждан, застрахованных лиц и страхователей, в том числе физических лиц - предпринимателей и лиц, обеспечивающих себя работой самостоятельно, к информации о состоянии сведений о застрахованном лице, пенсионных выплат, обработки отчета, поданного в электронном виде, состоянии взаиморасчетов по обязательствам плательщика (при условии подтверждения подлинности лица, получающего доступ, путем регистрации лица в базе данных веб-портала).
4. Взаимодействие граждан, застрахованных лиц и страхователей, в том числе физических лиц - предпринимателей и лиц, обеспечивающих себя работой самостоятельно, с территориальными органами Пенсионного фонда Украины по вопросам: заполнение бланков заявления, жалоб, запросов в электронном виде; состояния рассмотрения заявлений, жалоб, запросов, поданных в электронном виде; представление запросов для подготовки в бумажном виде справок, других документов, которые заявитель получает во время личного обращения в территориальные органы Пенсионного фонда Украины; предварительной записи на прием в территориальном органе Пенсионного фонда Украины.
5. Получение другой необходимой справочной информации (местонахождение, телефоны территориальных органов Пенсионного фонда Украины, новости и т.д.).
Важно знать! Полноценный доступ к разделам веб-портала предоставляется только зарегистрированным пользователям. Это происходит в несколько этапов, впрочем процедура регистрации достаточно проста. Сначала необходимо обратиться в управление Пенсионного фонда Украины в городе Херсоне                      (ул. Комкова, 76-а) с заявлением и документами для получения "регистрационного кода": для застрахованного лица или пенсионера - паспорт и справка о присвоении идентификационного номера; для страхователей - выписку из единого государственного реестра юридических лиц и физических лиц-предпринимателей и паспорт уполномоченного лица. И завершить регистрацию - зайдя на веб-портал Пенсионного фонда в сети Интернет (http://portal.pfu.gov.ua), выбрав пункт меню «Зарегистрироваться».

Начальник отдела администрирования и защиты информационно-аналитических систем управления Пенсионного фонда Украины в городе Херсоне
Сергей Николаевич Приходько

Комментариев нет:

Отправить комментарий