Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 30 ноября 2015 г.

Громадські обговорення щодо перейменування Комсомольського району



         В Херсоні продовжується робота щодо виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». 30 листопада на громадських обговореннях розглядалося питання щодо перейменування одного з трьох районів міста – Комсомольського.
      
  Учасники зустрічі висловили низку пропозицій. Було запропоновано надати йому назву Корабельний, адже в районі працює чотири суднобудівних підприємства. Від представників Комсомольської районної в місті ради було запропоновано перейменувати район в Промисловий або Індустріальний, Покровський.


         З пропозицією змінити назву на Кошовий виступила частина учасників зборів. За їх словами, даний район пов’язано з історією українського козацтва, про що свідчить назва річки Кошова та Лиману Стебліївський.
         За ініціативою голови Комсомольської районної у місті Херсоні ради Чорненької Н.Є., депутатів районної у місті ради, представників громадськості було прийнято рішення провести максимальне інформування та опитування населення з даного питання, із залученням засобів масової інформації, інтернет- простору, провести зустрічі за місцем проживання херсонців. 

         Підводячи підсумок громадському обговоренню, заступник міського голови Сергій Черевко наголосив, що на офіційному сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів буде розміщено опитування щодо перейменування району. Він також зазначив, що в місті відповідно до вимог Закону необхідно перейменувати 48 назв вулиць, бульварів, проспектів, провулків, узвозів, проїздів, площ тощо. «Науковці, краєзнавці, представники громадськості проаналізували дане питання та склали таблицю, яка містить повну інформацію про назви даних вулиць. До уваги мешканців міста вона буде розміщена на сайті міської ради і кожен з городян зможе висловити свої пропозиції щодо зміни назв вулиць».

Комментариев нет:

Отправить комментарий