Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 9 ноября 2015 г.

День відкритих дверей





День відкритих дверей

         У рамках проведення тижня інформаційно-роз’яснювальної роботи серед молоді м. Херсона з питань обізнаності з основами пенсійного законодавства як майбутніх платників єдиного внеску, на базі управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні 9 листопада 2015 року відбувся День відкритих дверей, куди були запрошені 37 учнів-майбутніх випускників Херсонського ліцею обласної ради.
         Перший заступник начальника управління Людмила Мала під час  показу об’єкта  розповіла  учням  про завдання та основні функції управління, ознайомила з розміщенням структурних підрозділів управління, умовами праці працівників, технічним оснащенням робочих місць тощо. Показала просторі громадські приймальні, де учні побачили, як проводиться прийом пенсіонерів, як їм фахівці управління надають роз’яснення щодо призначення та перерахунку пенсій, як проходить процес  нарахування,  перерахунку пенсій та ведення персоніфікованого обліку. Детально ознайомилися із сформованою пенсійною справою пенсіонера.
         Ніна Якубовська, начальник відділу платежів до пенсійної системи управління акцентувала увагу присутніх на добровільній участі у системі загальнообов’язкового пенсійного страхування, необхідності легального працевлаштування та негативних наслідках виплати заробітної плати “в конверті”.
         Про переваги накопичувальної системи, персоніфікований облік, а також роботу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України в деталях розповів начальник відділу ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем Олег Бережний.
         По завершенню заходу начальник відділу персоналу Оксана Лазарева запропонувала майбутнім випускникам ліцею працювати в управлінні Пенсійного фонду України в місті Херсоні, перед цим ознайомила їх з організацією добору кандидатів для вступу до вищих навчальних закладів, які готують майбутніх фахівців для органів Пенсійного фонду України та як здійснюється робота з дієвим резервом кадрів в управлінні.
         На всі питання, які цікавили учнів ліцею, було надано вичерпні відповіді.


Заступник начальника відділу організаційно-інформаційної роботи
управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні                                                       Лариса Олексіївна Рештакова

Комментариев нет:

Отправить комментарий