Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

среда, 6 февраля 2013 г.

Проект рішення виконкому - Про хід виконання рішення виконавчого комітету районної у місті ради від 09.03.2012 року № 41 “Про хід виконання програми “Про діяльність громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону ”



ПРОЕКТ

               КОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У М. ХЕРСОНІ РАДА
                                        Виконавчий комітет
                                 РІШЕннЯ


  15  березня 2013 року                                                                           № ____ 
 Про хід виконання рішення виконавчого
комітету районної у місті ради 
від 09.03.2012 року № 41 “Про хід виконання 
програми “Про діяльність громадських 
формувань з охорони громадського порядку 
та державного кордону ”


      Заслухавши інформацію завідувача юридичного відділу виконкому Щепеліна І.Г. „Про хід виконання програми  про діяльність громадських формувань з охорони громадського правопорядку в районі за 2012  рік”, затвердженої рішенням районної у місті ради № 40 від 06.04.2011 року (надалі – Програма) виконавчий комітет районної у місті ради відмічає, що Програма виконувалась згідно районної програми  громадських формувань з охорони правопорядку в районі на 2011 - 2015 роки  розробленої відповідно до Закону України “Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону” (надалі – Закон) та згідно  рішення  ІІІ сесії міської ради VI скликання від 28.12. 2010 р.  № 23 " Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів". На підставі  ст. 6 Закону виконавчим комітетом районної у місті ради зареєстровані наступні громадські формування  :
- громадське формування Скіф, зареєстровано рішенням виконкому
№ 136 від 09.12.2005 року.;
- громадське формуванняБудинок, зареєстровано рішенням виконкому № 172 від 11.12.2009 року.;
- громадське формування «Тайфун», зареєстровано рішенням виконкому № 148 від 12.11.2004 року.
          Згідно статті 9 Закону основним завданням громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону у сфері охорони громадського порядку є надання допомоги органам внутрішніх справ  у забезпеченні порядку і громадської безпеки, запобігання адміністративним
2
проступкам і злочинам. Відповідно до статті 11 Закону громадські формування проводять свою діяльність під контролем органів внутрішніх справ.
       Розпорядженням голови Комсомольської районної у м. Херсоні ради № 73 від 19.06.2012 року закріплено відповідальну особу за додержанням законів у сфері діяльності громадських формувань.
      Виконавчий комітет постійно надає допомогу зареєстрованим громадським формуванням у їх діяльності. З метою  подальшого створення громадських формувань з охорони правопорядку в районі проводиться розяснювальна робота серед мешканців району , які звертаються з цього приводу.

                                                      В И Р І Ш И В :

1. Інформацію про хід виконання рішення виконавчого комітету районної у місті ради від 09.03.2012 р. № 41“Про хід виконання програми Про діяльність громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордонуприйняти до відома
2.Зазначити, що виконкомом районної у місті ради проводиться необхідна робота щодо забезпечення реалізації районної програми громадських формувань з охорони правопорядку згідно Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" та вважати цю роботу задовільною.

     3.Про хід виконання Програми інформувати виконком у І кварталі
2014 року. Відповідальний: завідувач юридичним відділом І. Г. Щепелін.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної  у місті ради Кравченка Ю. П.


Голова районної у місті ради                                                              Л. Я. Третяк


.Керуючий справами виконкому                                                       В.О.Рижкова


 


                                                            ДОВІДКА
                               Про хід виконання рішення виконавчого комітету районної у місті ради від 09.03.2012 року № 41 “Про хід виконання програми “ Про діяльність                
громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону ”


Протягом 2012 року програма “ Про діяльність громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону” виконувалась згідно районної програми громадських формувань з охорони правопорядку в районі на 2011 - 2015 роки розробленої відповідно до Закону України “Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону” (надалі – Закон) та згідно рішення ІІІ сесії міської ради VI скликання від 28.12. 2010 р. № 23 " Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів". На підставі ст. 6 Закону виконавчим комітетом районної у місті ради зареєстровані наступні громадські формування :

- громадське формування “Скіф”, зареєстровано рішенням виконкому

№ 136 від 09.12.2005 року.;

- громадське формування “Будинок”, зареєстровано рішенням виконкому № 172 від 11.12.2009 року.;

- громадське формування «Тайфун», зареєстровано рішенням виконкому № 148 від 12.11.2004 року.

Згідно статті 9 Закону основним завданням громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону у сфері охорони громадського порядку є надання допомоги органам внутрішніх справ у забезпеченні порядку і громадської безпеки, запобігання адміністративним проступкам і злочинам. Відповідно до статті 11 Закону громадські формування проводять свою діяльність під контролем органів внутрішніх справ.

Зокрема громадське формування «Скіф» протягом 2012 року приймало активну участь під час проведення масових заходів на території м. Херсона. Члени зазначеного громадського формування залучаються на патрулювання по охороні громадського порядку на території обласного центру спільно з співробітниками міліції. За участю членів громадського формування «Скіф» затримано та передано в органи міліції 6 правопорушників, попереджено 4 спроби крадіжок, проведено 28 рейдів по охороні громадського порядку, попереджено 43 випадки порушень громадського порядку та дрібного хуліганства.

Громадське формування «Тайфун» у ІІ кварталі 2012 року приймало участь в охороні громадського порядку в період проведення Євро-2012. Також протягом року спільно з співробітниками Комсомольського районного відділу міліції члени громадського формування приймали участь в охороні громадського порядку на території Комсомольського району. Громадське формування «Тайфун» приймало участь в загальноміських
заходах, а саме забезпечило охорону громадського порядку під час проведення в м. Херсоні IV Міжнародного рок-фестивалю «Крок у майбутнє». Також члени формування були залучені спільно з співробітниками міліції на виборчих дільницях, які знаходяться на території Комсомольського району під час проведення виборів в народні депутати України. Разом з працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей Комсомольського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області проводились профілактичні бесіди в школах з дітьми про недопустимість скоєння правопорушень.

Розпорядженням голови Комсомольської районної у м. Херсоні ради № 73 від 19.06.2012 року закріплено відповідальну особу за додержанням законів у сфері діяльності громадських формувань.

Виконавчий комітет постійно надає допомогу зареєстрованим громадським формуванням у їх діяльності. З метою подальшого створення громадських формувань з охорони правопорядку в районі проводиться роз’яснювальна робота серед мешканців району , які звертаються з цього приводу.


Головний спеціаліст
з адміністративної роботи                                             Н. С. Котюга


Завідувач юридичного відділу                                      І. Г. Щепелін

Комментариев нет:

Отправить комментарий