Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 12 февраля 2013 г.

Проект рішення XXVI сесії районної у місті ради VI скликання - Про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району у 2012 році




                                ПРОЕКТ
КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

РІШЕННЯ

ХХVІ сесії районної у місті  ради  VІ скликання

14 березня 2013                                                                                             

Про стан забезпечення охорони
громадського порядку на території
Комсомольського району у 2012 році

         Заслухавши інформацію про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району за 2012 рік, районна у місті рада відмічає, що  нестача робочих місць у м. Херсоні стали наслідками поширення пияцтва та алкоголізму, що спричинило збільшення  злочинів.  Комсомольським РВ ХМУ УМВС у 2012 році, в складних економічних умовах, проведено комплекс заходів, спрямованих на боротьбу зі злочинністю, зміцнення правопорядку і забезпечення суспільної безпеки, виявлення ї попередження злочинів у сфері економіки та незаконного обігу наркотиків.
         З метою подальшого забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району, враховуючи вищевикладене, районна у місті рада
В И Р І Ш И Л А:

        1. Інформацію про стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району прийняти до відома (інформація додається).          
        2. Рекомендувати Комсомольському РВ ХМУ (Говорун О.В.):
2.1. Забезпечувати систематичне інформування населення про зміни у законодавстві України, про стан правопорядку в районі, факти порушення прав і свобод людини та заходи щодо правового реагування на них, у тому числі місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування. Проводити відповідні конференції, «круглі столи», теле- та радіопередачі, зустрічі керівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, юстиції, правоохоронних органів району з журналістами та громадськістю.
       2.2. Акцентувати увагу на проведенні профілактичної роботи серед осіб, схильних до скоєння злочинів, посилити контроль за особами, які знаходяться на обліку.
       2.3. Вжити заходів щодо профілактики скоєння  злочинів та правопорушень у громадських місцях, розважальних закладах, дискотеках, відеотеках, в комп’ютерних клубах, а також  на вулицях  та парках.
        2.4. Активізувати взаємодію із службою у справах неповнолітніх, органами освіти, охорони здоров`я, культури, молоді та сім`ї  з питання організації виховної  та профілактичної роботи з неповнолітніми.
        2.5. Продовжити практику проведення перевірок за дотриманням у розважальних закладах та місцях відпочинку громадян вимог  законодавства з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та широко висвітлювати у засобах масової інформації результати боротьби з наркозлочинністю, забезпечувати проведення брифінгів, прес-конференцій і «круглих столів» з представниками засобів масової інформації.
         2.6. Забезпечити своєчасне та  об`єктивне реагування на заяви та повідомлення про злочини та правопорушення. Критично реагувати на факти укриття злочинів від обліку.
         2.7. Активізувати роботу по підвищенню ролі служби дільничних інспекторів міліції щодо запобігання правопорушень та профілактичної роботи з населенням.
                2.8. Вжити заходів щодо залучення до охорони правопорядку в районі громадських об`єднань.
        2.9. Спрямувати зусилля на боротьбу із наркоманією та в першу чергу зосередити увагу на перекриття каналів постачання наркотичних засобів до учбових і розважальних закладів.
 3. Про  стан забезпечення охорони громадського порядку на території Комсомольського району за  2013 рік заслухати в І кварталі 2014 року.
 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради Кравченка Ю.П. та постійну мандатну комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та регуляторної політики (Задніпренко В.І)

              

Голова районної у місті  ради                                                                     Л. Я. Третяк              

Комментариев нет:

Отправить комментарий