Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 12 февраля 2013 г.

Проект рішення XXVI сесії районної у місті ради VI скликання - Про хід виконання делегованих повноважень щодо роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті районної у місті ради за 2012 рік



                        ПРОЕКТ
КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА
                                 
                                                    РІШЕННЯ

                 XХVI  СЕСІЇ  РАЙОННОЇ У МІСТІ РАДИ  VI  СКЛИКАННЯ

   14 березня    2013                                                                                        №___________

Про хід виконання делегованих повноважень                     
щодо роботи адміністративної комісії
при виконавчому комітеті  районної
у місті ради за 2012 рік

           Відповідно до статті 41 Закону України “Про місцеве самоврядування в   Україні”, статті 215 Кодексу України про адміністративні правопорушення,     рішенням VII  сесії  районної  у  місті  ради VІ скликання від  06 квітня  2011 р. № 39 та рішенням XII (позачергової) сесії районної у місті ради VI скликання була створена адміністративна комісія, затверджено її склад та положення про неї.
          В своїй діяльності комісія керується Конституцією України, Законом України “Про місцеве  самоврядування в Україні , Кодексом України про адміністративні правопорушення, положенням про адміністративну комісію.
   За 2012 рік проведено 44 засідання адміністративної комісії, на яких розглянуто 373 адміністративні справи, що на 7 справ менше ніж у 2011 році. Накладено стягнень у вигляді штрафу на загальну суму  69 тис. грн. та у вигляді попередження  на 71 громадян. Фактично сплачено  штрафів 31544,0 грн.
          До державної виконавчої служби Комсомольського районного управління юстиції  направлено 139 адміністративних справ для примусового виконання. За цей період повернуто  28 справи з урахуванням 2011 р, 2010 р. та 2009 р., провадження по яким  закрито у зв’язку з фактичним виконанням. Низький відсоток сплати штрафів переважно викликаний тим, що особи, піддані адміністративному стягненню, не мають постійних або офіційно зареєстрованих доходів та майна, на які б можливо було звернути стягнення, вказують невірну адресу проживання при складанні протоколів. З цього приводу адміністративною комісією вжиті відповідні заходи : якщо повістка повертається з відміткою, що правопорушник не проживає - такі протоколи ( з відміткою Укрпошти)  направляються до органу, що їх склав для уточнення адресних даних. Також адміністративною комісією при виконкомі Комсомольської районної у місті ради постійно проводиться спільна робота з працівниками районних відділів міліції, відділом Державної виконавчої служби Комсомольського районного управління юстиції для удосконалення роботи з правопорушниками, запобігання вчинення адміністративних правопорушень, а також вжиття заходів для стягнення адміністративних штрафів.
             Враховуючи вищевикладене, районна у місті рада
             
                                                   ВИРІШИЛА:

1. Інформацію про роботу адміністративної  комісії за 2012 рік прийняти до
відома.

2. Інформувати районну у місті раду про результати роботи адміністративної
комісії за 2013 рік.                                                        1 квартал 2014 року.
     Відповідальний:
     головний спеціаліст юридичного відділу
     з адміністративної роботи                              - Котюга Н. С. 

3. Рішення  XVII сесії Комсомольської районної у місті Херсоні ради VІ скликання від 14 лютого 2012 року № 114 зняти з контролю, як виконане.

4. Контроль за виконанням покласти на заступника голови районної у місті ради, голову адміністративної комісії Кравченка Ю. П. та на постійну мандатну комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності,  правопорядку та регуляторної політики (Задніпренко В. І.)
                                           



Голова районної у місті ради                                                       Л. Я. Третяк


Комментариев нет:

Отправить комментарий