Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 7 февраля 2013 г.

Проект рішення виконкому - Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона


ПРОЕКТ 



Комсомольська районна у м. Херсоні рада
Виконавчий комітет
РІШЕння
15 березня 2013 року                                                                № ________


Про пайову участь замовників у розвитку
інфраструктури сектора індивідуальної
забудови Комсомольського  району м.Херсона


         З метою залучення та раціонального використання коштів у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови району та керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 71 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення  Херсонської міської ради від 28.12.2010 року №23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів», рішенням X сесії міської ради VI скликання від 26.08.2011 №321 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2010 № 23 «Про визначення обсягу і меж повноважень районних у місті Херсоні рад та їх виконавчих органів», виконком районної у місті ради

В И Р І Ш И В:

         1.  Затвердити:
1.1. Порядок  залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку  інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона згідно з додатком 1.
1.2. Форму типового договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району згідно з додатком 2.
1.3. Склад комісії з питань залучення коштів пайової участі замовників у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського  району м.Херсона згідно з додатком 3.
1.4. Положення про комісію з питань залучення коштів пайової участі замовників у  розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови  Комсомольського району м.Херсона ( далі Комісія) згідно з додатком 4.
1.5. Типову форму заяви про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури сектора індивідуальної забудови   Комсомольського району м.Херсона згідно з додатком 5.
2. Визначити сектор капітального та індивідуального будівництва  виконавчого комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради уповноваженим органом щодо залучення коштів пайової участі у розвиток інфраструктури району.
3. Рекомендувати інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Херсонській області:
3.1. Щомісячно надавати інформацію виконавчому комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради про замовників, які зареєстрували декларації про початок виконання будівельних робіт для забезпечення виконання вимог цього рішення.
3.2. Забезпечити постійне інформування цих замовників щодо їх зобов’язань брати участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури району.
3.3. Забезпечити надання цими замовниками, в установлений законом термін, письмової інформації виконавчим органам Комсомольської районної у м.Херсоні ради про початок виконання будівельних робіт.
4. Рекомендувати комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м.Херсона», публічному акціонерному товариству «Херсонгаз», публічному  акціонерному товариству «Енергопостачальна компанія «Херсоноболенерго», укладати договори про надання відповідних послуг за умови наявності довідки виконавчого комітету Комсомольської районної у м.Херсоні ради про повну сплату замовником пайової участі або про укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури району, у разі сплати її за графіком.
5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Комсомольської районної  у м.Херсоні ради  від 08.06.2012 року №96 «Про Положення про пайову участь (внесок) замовників у створенні і розвитку                  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м.Херсона», від 14.09.2012 № 143 «Про створення цільового фонду районної у місті ради «Створення і розвиток         інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора Комсомольського району м. Херсона» на 2012-2013 роки та затвердження Положення про нього», від 14.09.2012 № 144 «Про створення комісії з питань залучення та розподілу коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона та затвердження Положення про неї»,  від 14.09.2012 № 145 «Про затвердження Типового договору про пайову участь замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури сектора індивідуальної забудови Комсомольського району м. Херсона та Типової форми заяви про укладання цього договору».
6. Завідувачу сектора капітального та індивідуального будівництва Комсомольської районної у м.Херсоні ради  (Глухова Л.В.):
6.1. З метою обговорювання «Порядку» надрукувати його в засобах масової інформації та на офіційному сайті Комсомольської районної у м.Херсоні ради.
6.2. Ініціювати громадські обговорювання «Порядку» жителями  сектора індивідуальної забудови району.
6.3. Провести аналіз пропозицій та зауважень до «Порядку».
6.4. Внести питання щодо затвердження «Порядку» на розгляд чергової сесії районної у  м.Херсоні ради.  
7.  Контроль за виконанням  цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради (Назаренка Л.П.)


Голова районної
у місті ради                                                                                Л. Я. Третяк


Керуючий справами виконкому                                              В.О. Рижкова
















Комментариев нет:

Отправить комментарий