Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 2 января 2014 г.



Міндоходів виносить на публічне обговорення
Концепцію реформи декларування доходів громадян
Міністерство доходів і зборів України запрошує громадськість долучитися до обговорення концепції реформи декларування доходів громадян.
Ця реформа потрібна українському суспільству. Ми маємо втілювати європейські стандарти в усіх аспектах нашого життя, в тому числі і у сфері податкових стосунків між громадянином і державою. Це є необхідною умовою для підвищення рівня податкової культури і фінансової грамотності у суспільстві.
Реформа системи декларування доходів громадян важлива й з точки зору боротьби з тіньовою економікою та корупцією. Крім того, ми очікуємо, що нова система декларування доходів надасть необхідні компенсатори для поступового зниження податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску. Отже, дозволить знизити навантаження як на роботодавців, так і на найманих працівників.
Міндоходів зробить усе необхідне, щоб зробити процес декларування максимально простим і зручним для громадян.
Такі важливі реформи не впроваджуються швидко, це тривалий процес. Ми закликаємо усіх – незалежних експертів, громадські організації, бізнес-асоціації, громадян з активною позицією – до фахового і конструктивного діалогу.
Обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів. Долучайтесь! Також свої пропозиції Ви можете надіслати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua.
Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ Міндоходів у Херсонській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий