Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

пятница, 31 января 2014 г.

Інформація управління праці та соціального захисту населення




      Інформація з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення

         На виконання п.2.2 рішення виконавчого комітету Херсонської міської ради від 18.06.2013року №148 „Про затвердження оновленого складу робочих груп з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів” з метою збільшення чисельності працюючих і мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів районною робочою групою з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондів у cічні 2014року проведено:
    Рейд 15 січня, в ході якого обстежено 7суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Прибатень М.А., ФОП Матц О.М., ФОП Резнік О.А., ФОП Дубовик А.В., ФОП Прибатень М.А., ФОП Баєв С.В., ТОВ „Евроазов маш- Славутич”. Порушень не встановлено.
   Рейд 22 січня, в ході якого обстежено 4 суб’єкти господарювання ,  а саме: ФОП Степанов Ю.М., ФОП Антонова С.В., ФОП Степанова О.І., ТОВ „Мебельщик”. Порушень не встановлено.
    Рейд 28 січня, в ході якого перевірено 9суб’єктів господарювання, а саме: ФОП Перлова А.С., ФОВ Кичинська В.Я., ФОП Продан В.В., ФОП Бойко В.І., ФОП Чусова А.В., ФОП Крупенко О.І., ФОП Военна В.Г., ФОП Чалченко А.В., ФОП Смолиенко А.А. Порушень не встановлено.
Всього станом на 01.02.2014 року робочою групою:
-         проведено 3 рейди;
-         обстежено 20суб’єктів господарювання . Порушень не встановлено.
 Робота з даного питання продовжується.
      



Заступник начальника управління
праці та соціального захисту
населення, завідувач відділу праці
Комсомольської районної у місті Херсон ради                             Л.О.Соколова 



Про колективні договори.
Колективний договір, угода укладаються на основі чинного законодавства, прийнятих сторонами зобов’язань з метою регулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин і узгодження інтересів трудящих, власників або уповноважених ними органів.
Виконком районної у місті ради постійно проводить роботу з підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності стосовно передбачення в колективних договорах положень щодо недопущення використанння на підприємстві нелегальної праці без укладення офіційних трудових договорів, підміни трудових договорів цивільно-правовими та іншими угодами, виплати заробітної плати в обхід порядку, встановленого законодавством і колективним договором. Станом на 01.02.2014 року у районі  зареєстровано:
- 4 колективні договори ( Херсонська міська дитяча стоматологічна пліклініка, ПП „Лартіс”, Херсонський дитячий садок №61 Херсонської міської ради, ПП „Капітал- Сервіс”)
-  у два колективні договори внесено зміни та доповнення ( Херсонський ясла-садок №40 Херсонської міської ради, МКП  „Херсонтеплоенерго”).
 У всіх діючих колективних договорах внесено додатки щодо встановлення конкретного розміру міжпосадових, міжрозрядних співвідношень в оплаті праці.
 Не допускається внесення до колективних договорів норм, що погіршують становище працівників порівняно з генеральною, галузевою, територіальною угодами.
Робота з цього питання продовжується
 
  
Заступник начальника управління
праці та соціального захисту населення,
завідувач відділу праці Комсомольської
районної у м.Херсоні ради                                                                                   Л.О.Соколова





























  


Комментариев нет:

Отправить комментарий