Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

четверг, 13 марта 2014 г.



МЕМОРАНДУМ

Херсонщина об’єднується навколо громадських ініціатив

 Херсонська обласна державна адміністрація, Херсонська обласна рада скеровують усі сили на організацію життєдіяльності області, створення умов для нормального функціонування військових підрозділів на її території. Влада діє спільно з громадськістю, яка активно бере участь у відбудові миру та злагоди на Херсонщині. Однак в умовах, що склалися є потреба постійної підтримки військових підрозділів на території України.
Кожного дня  херсонці передають військовим продукти, речі, спорядження. Однак  для того, щоб зробити цю діяльність більш прозорою та ефективною існує необхідність формалізації збору допомоги та її передачі адресатам відповідно до потреб конкретних військових частин.
З метою забезпечення належної боєздатності українських військових частин, та для забезпечення координації участі громадян у допомозі своїй державі Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я (ХОФМЗ):
1) Херсонська обласна державна адміністрація підтримує ініціативу Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров’я щодо відкриття спеціального благодійного рахунку для збору пожертв на допомогу військовим частинам, що захищають Херсонську область та цілісність України.
2) Розподіл коштів відбуватиметься під контролем Наглядової ради, до складу якої увійдуть представники обласної державної адміністрації, депутати, громадські діячі, військові. Фонд забезпечує прозору та повну звітність про зібрані та розподілені кошти.
3) Херсонська обласна державна адміністрація надає інформаційну підтримку діяльності фонду, сприяє фонду в отриманні необхідної інформації для правильного розподілу пожертв.

Реквізити благодійного рахунку:
Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я
Р\р 26005011201674 в ПАТ «Укрсоцбанк»
МФО 300023
Код ЄДРПОУ 01497439
Призначення платежу: Благодійна допомога

Україна, 73000, м. Херсон
Вул. Фрунзе, 2, офіс 23



Від Херсонської обласної                                    Від ХОФМЗ
Державної адміністрації

Голова Херсонської ОДА                                     Президент
Одарченко Ю.В.                                                Тютюнник А.М.


(0552) 22 96 92 – цілодобова гаряча лінія координаційного центру допомоги українським військовим.

Просимо звертатися представників військових підрозділів та частин, які потребують будь-якої допомоги, а також чекаємо дзвінків громадян, які бажають надати таку допомогу.

Звертаємо увагу жителів міста та області, що внесення пожертвувань на рахунок для українських військових є абсолютно добровільним. 

Якщо вас хтось примушує це робити – негайно повідомте за телефоном гарячої лінії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий