Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

вторник, 5 мая 2015 г.

РІШЕННЯ ХLV сесії районної у місті ради VІ скликання - Про хід виконання районної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2011-2015 роки за 2014 рік




КОМСОМОЛЬСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ХЕРСОНІ РАДА

                                  РІШЕННЯ

 ХLV сесії районної у місті  ради  VІ скликання

28 квітня 2015                                                                               289                                                                                                                


Про хід виконання  районної програми
розвитку фізичної культури і спорту
на 2011-2015 роки за 2014 рік

                Заслухавши інформацію голови постійної комісії з питань науки та освіти, молоді та спорту, Верещака В.М. про  хід виконання районної  програми розвитку фізичної культури і спорту на 2011-2015 роки у 2014 році, затвердженої рішенням VІІІ сесії районної у місті ради VІ скликання  від 10.06.2011 року № 66, районна у місті рада відмічає, що програма розроблена відповідно до статті 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації та подальшого вдосконалення розвитку фізичної культури і спорту в Комсомольському районі міста Херсона. Районна програма ґрунтується на заходах з активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно - масової роботи в усіх навчальних закладах району, за місцем проживання, роботи, та в місцях масового відпочинку громадян.
                 В навчально-виховній сфері проводилися багатоступеневі спортивно – масові заходи у всіх навчальних закладах району, а саме:
 «Тато, мама, я – спортивна сімя»,  «Козацький гарт» - школа № 46 (зона-січень, полу фінал - лютий, фінал - березень),  «Гуляй поле»- у школі №55 у лютому 2014 року серед 1-4 класів та 9-10 класів.
        У виробничій та соціально-  побутовій сферах:
      - серед працівників виробничої сфери де взяли участь заклади та підприємства району(міська організація ФСТ «Спартак»),
    -спартакіада серед держслужбовців та депутатів де приймали участь працівники Пенсійного фонду та депутати Комсомольського району (міська організація ФСТ«Спартак»).
У спортивній діяльності:
    -проведено відкритий турнір з вільної боротьби пам’яті козака Олександра Гаркавенко;
   - пам’яті юним визволителям Херсонщини «Хлопчики з Карантинного» (школа ОДЮСШ ХООФСТ «Спартак»).
      Виходячи із вищевикладеного районна у місті рада
В И Р І Ш И Л А:

      1. Інформацію про хід виконання районної програми розвитку фізичної культури та спорту  на 2011-2015 роки у 2014 році прийняти до відома. В подальшому і надалі проводити роботу з популяризації фізичної культури та спорту в районі.
      2. Про хід виконання районної програми розвитку фізичної культури та спорту в районі на 2011-2015 роки за 2015 рік заслухати у І кварталі 2016 року.
      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови районної у місті ради, Кравченка Ю.П. та на постійну комісію з питань науки та освіти, молоді та спорту (Верещак В.М.)




Голова районної у місті  ради                                                      Л. Я. Третяк 



Інформація до рішення
«Про хід виконання  районної програми розвитку фізичної культури та спорту  на 2011-2015 роки за 2014 рік».    
                  
1.         Фізичне виховання та фізкультурно – спортивна робота  у                                  навчально- виховній сфері:
            Проводилися багатоступеневі спортивно – масові заходи у всіх навчальних закладах району, а саме:
- «Тато, мама, я – спортивна сімя»;
- «Козацький гарт» - школа № 46 (зона-січень, полуфінал-лютий, фінал - березень);
- «Гуляй поле»- у школі №55 у лютому 2014 року серед 1-4 класів та 9-10 класів.
           1.2.    Проводились поетапно комплексні спортивні змагання у дошкільних навчальних закладах, загальноосвітніх школах, профтехучилищах та серед студентів вищих навчальних закладів згідно своїх планів-календарів.
           1.3. 01.06 2014 році пройшли змагання «Веселі старти» присвячені Дню захисту дітей на спортмайданчику лікарні ім. А. і О. Тропіних.

2.     Фізкультурно-оздоровча робота у виробничій та соціально-  побутовій сферах:
          2.1.Проводилась спартакіада серед працівників лікарні ім. А. і О. Тропіних.  Збірна команди лікарів лікарні ім. А. і О. Тропіних прийняла участь  у обласній спартакіаді серед медпрацівників Херсонської області  в смт. Лазурне і як переможець взяла участь у міжгалузевій спартакіаді Херсонщини у серпні 2014 року  у м. Херсоні (профспілка лікарні Тропіних).
         2.2. До Дня робітників фізичної культури України 11-12 вересня 2014 року на спортмайданчику лікарні ім. А. і О. Тропіних проводилась спартакіада серед працівників виробничої сфери де взяли участь заклади та підприємства району(міська організація ФСТ «Спартак»).
           2.3. У квітні 2014 року проводилась міська спартакіада серед держслужбовців та депутатів де приймали участь працівники Пенсійного фонду та депутати Комсомольського району (міська організація ФСТ«Спартак»);
                 Депутати Комсомольського району   у складі   депутатів м. Херсона  у жовтні 2014 року приймали участь у обласній  спартакіаді Херсонщини у місті   Н, Каховка.(проводила Херсонська ОО ФСТ « Спартак»).
Спортивна діяльність:
3.1. У травні 2014 року проведено відкритий турнір з вільної боротьби памяті козака Олександра Гаркавенко.
3.2.  У березні 2014 році проведено відкритий турнір з вільної боротьби памяті юним визволителям Херсонщини «Хлопчики з Карантинного» (школа ОДЮСШ ХООФСТ «Спартак»).
3.3.Травнь 2014 року участь хлопчиків віком 10-12 років Комсомольського району у міських змаганнях з міні-футболу, присвяченого Дню захисту дітей.
3.4. З березня по травень 2014 року на спортмайданчику лікарні ім. А. і О. Тропіних  проводилися змагання по міні-футболу серед юнаків і дівчат та серед працівників  виробничої сфери (міська організація ФСТ «Спартак»).
3.5. У червні 2014 року відкрито першість ОДЮСШ ХООФСТ «Спартак» з важкої атлетики серед юнаків і дівчат (ОДЮСШ ХООФСТ «Спартак»)
4. Фізкультурно-оздоровча, реабілітаційна та спортивна
діяльність серед інвалідів:
4.1.Не проводилось за браком коштів.
          5. Матеріально- технічне забезпечення:
 5.1.У вересні 2014 року був придбаний спортивний килим та спортивний інвентар для ОДЮСШ ХООФСТ «Спартак» на кошти обласної політичної партії «Удар» Віталія Кличка.
 5.2. На протязі року проведено ремонт залу ДЮСШ ХООФСТ «Спартак» (силами політичної партії «Удар» Віталія Кличка (вул. Лавреньова,13.)
                    6. Фінансове  забезпечення:
           6.1. Всі заходи програми проводились за рахунок інших надходжень (спонсорів).          
                    7. Інформаційне  забезпечення:
           7.1. Всі заходи програми висвітленні у засобах масової інформації.  
                    8. Управління Програмою:
          8.1. Контроль за виконанням програми  покладено на постійну комісію з питань науки та освіти, молоді та спорту.




 Голова постійної комісії з питань
науки та освіти, молоді та спорту                                     В.М. Верещак









Комментариев нет:

Отправить комментарий