Гаряча лінія:

"Гаряча лінія" :
1) робочі дні: 8.00-17.00 год. - тел. 22-32-73
17.00-8.00
год. - тел. 22-65-85
2) вихідні та святкові дні: тел. 22-65-85


Графік роботи:
понеділок-четвер: 8.00-17.00 год.
п’ятниця: 8.00-15.45 год.
обідня перерва: 12.15-13.00 год.

понедельник, 10 августа 2015 г.

Веб-портал – зручна можливість заздалегідь подбати про свої соціальні гарантії сьогодні та розмір майбутньої пенсії




Веб-портал – зручна можливість заздалегідь подбати про свої соціальні гарантії сьогодні та розмір майбутньої пенсії

З метою покращення якості, оперативності обслуговування громадян та впровадження технологій електронного урядування в соціальній сфері працює  веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.
Цей електронний ресурс - унікальна можливість для кожного українця контролювати свою зарплату та майбутню пенсію, не відриваючись від монітора персонального комп’ютера. Адже користувач має доступ до повного переліку страхувальників, які подавали про нього відомості в систему персоніфікованого обліку, інформацію про суми заробітку, з яких сплачено страхові внески, кількість днів для стажу за кожен місяць, починаючи з 2000 року.
Окрім того, користувач має змогу оперативно отримати відомості про спеціальний (пільговий) стаж і стаж, який зараховують без сплати страхових внесків. Також є змога ознайомитися з умовами та порядком призначення, перерахунку пенсії; отримати виписку за даними про призначену пенсію (для пенсіонерів); з формами заяв для призначення, перерахунку й виплати пенсії, а також допомоги на поховання, і заповнити їх, користуючись інструкціями. Користувач також може надіслати запит на підготовку документів; скаргу й отримати відповідь тощо. Інформація на порталі оновлюється щомісяця. Всі послуги веб-порталу безкоштовні!
Застосування сучасних інформаційних технологій є особливо актуальним для людей з обмеженими фізичними можливостями та людей похилого віку, оскільки ряд питань можливо вирішити вдома.
Повноцінний доступ до розділів веб-порталу надається лише зареєстрованим користувачам. Це відбувається в декілька етапів, утім процедура реєстрації доволі проста. Спочатку необхідно звернутися до управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні (вул. Комкова, 76-а) із заявою та документами для отримання “реєстраційного коду” :
·  для застрахованої особи або пенсіонера – паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;
·  для страхувальників – витяг (виписку) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і паспорт уповноваженої особи.
Наприкінець, завершити реєстрацію — зайшовши на веб-портал Пенсійного фонду в мережі Інтернет (http://portal.pfu.gov.ua), обравши пункт меню “Зареєструватися” і ввести код.
Після реєстрації на веб-порталі автоматично формується нова персональна сторінка користувача порталу, з якої і здійснюється доступ до електронних послуг Пенсійного фонду, контроль за їх наданням і відстеження проходження документів, наданих в електронному вигляді.
Звертайтесь, будемо раді допомогти Вам!!!


Начальник відділу адміністрування і захисту
інформаційно-аналітичних систем
                         управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні
                                                                                     Сергій Миколайович Приходько

Комментариев нет:

Отправить комментарий